StoryEditorOCM
OstaloJUNIORKE ŽENSKOG ODBOJKAŠKOG KLUBA DUBROVNIK TREĆE U DRŽAVI

TRENERICE MIRJANA VREĆA I MARINA RADIĆ 'Čestitamo curama na fenomenalno odigranom turniru!'

14. siječnja 2018. - 18:32

Prvo moramo čestitati našim curama na fenomenalno odigranom turniru. Teško je bilo odigrati pet utakmica u tri dana jer se sve utakmice igraju na tri dobivena seta, ali cure su svojim igrama pokazale kako su zasluženo na državnom prvenstvu, među osam najboljih u državi - istaknule su Mirjana Vreća i Marina Radić, trenerice Ženskog odbojkaškog kluba Dubrovnik, koji je na juniorskom prvenstvu Hrvatske, koje je održano u Osijeku, osvojio brončanu medalju. 

Dubrovnik je prvog dana dobio Osijek i Umag s po 3:0. Već tada je osigurao plasman u polufinale. Drugog dana je pobjedom protiv Kitro Varaždina potvrdio prvo mjesto u skupini 'B' nakon čega je u polufinalu igrao sa Zadrom. Unatoč vodstvu 1:0 i 2:1, poraz s 3:2. Trećeg, posljednjeg dana prvenstva, u utakmici za treće mjesto je još jednom dobio domaćina, Osijek te izborio pobjedničko postolje. Nakon dvije i pol godine dubrovački klub je opet na pobjedničkom postolju državnog prvenstva. Krajem svibnja 2015. kadetkinje su na državnom u Rovinju bile treće.

- Ova ekipa, koja je u Osijeku osvojila broncu na juniorskom prvenstvu, već je dvije, tri godine na okupu. U ovom sastavu smo prošle godine bile sedme tako da smo prije samog prvenstva znale da možemo napraviti dobar rezultat. To potvrđuju rezultati u skupini gdje smo sve tri utakmice dobile s 3:0. Nažalost, u polufinalu smo u tijesno izgubile s 3:2 od Zadra. Samo su nas četiri poena dijelila od finala. Nakon takve utakmice gdje smo se svi ispraznili psihički i fizički trebalo je skupiti glave i još jednom pobijediti ekipu Osijeka na njegovom terenu, i to pred punim tribinama. Zato svaka čast našim curama i kapa do poda na osvojenoj bronci - istaknule su trenerice Dubrovnika.

Pohvalile su i organizaciju juniorskog prvenstva.

- Organizatori su odradili odličan posao. Hvala im na tome.

Brončani ŽOK Dubrovnik
Igračice: Ivana Marinović, Gabriela Stipanović, Orsula Štaka, Ora Ivanišević, Hana Dilberović, Nikolina Tomašević, Ana Matušić, Petra Putica, Đive Turajlić, Mara Šilje, Martina Vreća, Ivana Ivaniš, Azra Mehić, Katija Vuličević i Ana Matuško.
Trenerice: Mirijana Vreća i Marina Radić

26. travanj 2024 12:42