StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

HUMANITARNI TURNIR OSAM KAFIĆA 'PALČIĆEVIH 8' U ČIBAČI Poznati parovi četvrtfinala

Piše PSD.
27. prosinca 2017. - 00:04

Caffe bar Catamaran iz Srebrenog i Cafe bar Puls iz Dubrovnika otvaraju humanitarni malonogometni turnir osam kafića 'Palčićevih 8', koji će se u organizaciji Škole malog nogometa Square Župa dubrovačka i Udruge Palčić gore igrati u dvorani Osnovne škole Župa dubrovačka u četvrtak i petak, 28. i 29. prosinca. 

Prvog dana turnira spomenuta prva utakmica počinje u 18 sati. Nakon toga, u 19 sati, svoj četvrfinalni ogled započet će Caffe bar Kiss iz Mokošice i Konoba Tomislav sa Zvekovice, od 20 sati igrat će Celtic bar Belfast i Caffe bar Mirakul te od 21 sat Konoba Koloseum i Riva iz Slanoga. Polufinala (u prvom se sastaju pobjednici prva dva četvrtfinala, a u drugom preostala dva četvrtfinala), zatim dvije revijalne utakmice, i to nogometnih nada (između dva polufinala) te nogometnih legendi (nakon druge polufinalne utakmice, a prije finalne) te finale turnira, igraju se u petak, 29. prosinca. 

- U suradnji s Udrugom Palčićem svaka momčad će nastupiti u drugoj boji majica. Kotizacija za nastup na turniru je bila upravo kupnja majica, a sav prihod ide u humanitarne svrhe, točnije, za pomoć akciji Palčić gore - ističu organizatori.

Sve utakmice turnira sudit će prvoligaški suci, ponajbolji hrvatski sudački par, Ivan Mujan i Andrej Topić iz Splita. Cijena ulaznice za svaki dan je 10 kuna. Uz to gledatelji će moći kupiti na ulazu u dvoranu majice te se i oni na taj način uključiti u humanitarnu akciju. 

26. travanj 2024 17:04