StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

HUMANITARNI TURNIR U ČIBAČI Sve je spremno za prvo izdanje turnira osam kafića 'Palčićevih 8'!

22. prosinca 2017. - 00:06

Sve je spremno za humanitarni malonogometni turnir osam kafića 'Palčićevih 8', koji će se u organizaciji Škole malog nogometa Square Župa dubrovačka i Udruge Palčić gore igrati u dvorani Osnovne škole Župa dubrovačka u četvrtak i petak, 28. i 29. prosinca.

- U suradnji s Udrugom Palčićem svaka momčad će nastupiti u drugoj boji majica. Kotizacija za nastup na turniru je upravo kupnja majica, a sav prihod ide u humanitarne svrhe, točnije, za pomoć akciji Palčić gore - ističu organizatori, koji su već obznanili imena sudionika turnira.

Igrat će Konoba Tomislav sa Zvekovice, Caffe bar Catamaran iz Srebrenog, zatim iz Dubrovnika su Konoba Koloseum, Caffe bar Belfast, Caffe bar Mirakul i Cafe bar Puls, onda Caffe bar Kiss iz Mokoice te Riva iz Slanoga.

- Prvog dana turnira igraju se četvrtfinalni susreti, a drugi dan, u petak, 29. prosinca, na rasporedu su polufinalne utakmice, finale te dvije revijalne utakmice. Prva revijalna utakmica između nogometnih nada igrat će se po završetku prve polufinalne utakmice, a druga revijalna utakmica između druge polufinalne utakmice i finala. Tada će nastupiti legende dubrovačkog nogometa. Sve utakmice turnira sudit će prvoligaški suci, ponajbolji hrvatski sudački par, Ivan Mujan i Andrej Topić iz Splita - rekli su Mateo Delić i Marijo Puljić, članovi organizacijskog odbora turnira.

Cijena ulaznice za svaki dan je 10 kuna. Uz to gledatelji će moći kupiti na ulazu u dvoranu majice te se i oni na taj način uključiti u humanitarnu akciju. 

26. travanj 2024 11:02