StoryEditorOCM
OstaloPORAZ BORCA ULTIMATE FIGHT KLUBA GLADIATOR NA M1 CHALLENGE 85 U MOSKVI

NIŠTA OD DESETE POBJEDE Kristijan dominirao, a potom grubo pogriješio

10. studenog 2017. - 19:28

Nije uspio Kristijan Perak dobiti 23-godišnjeg Vitaliyja Slipenka te ostvariti prvu pobjedu na priredbama M1 organizacije. Rus je sredinom druge runde gušenjem zaustavio devet godina starijeg člana Gladiatora, stigao do svoje devete pobjede u desetoj profesionalnoj borbi, dok je Kristijan u svojoj petnaestoj profesionalnoj borbi u karijeri upisao četvrti poraz (devet pobjeda i dvije borbe bez pobjednika).

U prvoj od tri predviđene runde po pet minuta, član Ultimate fight kluba Gladiator je bio uspješniji. Dominirao je. Slipenko, nova nada ruske MMA scene, devet godina mlađi borac, tek je prvi pravi udarac zadao na isteku pete minute. U drugoj rundi opet je Perak imao inicijativu, ali je tada grubo pogriješio. Pokušao je ispraviti pogrešku, osloboditi se 'zagrljaja', ali nije uspio te je sudac u ringu sredinom runde, 2:19 prije kraja, prekinuo borbu.

Borba je održana u Moskvi, velebnoj dvorani koja je izgrađena za Olimpijske igre, koje su u glavnom gradu Rusije (tada SSSR-a) održane 1980. godine. M1 organizacija je priredbom M1 Challenge 85 proslavila 20 godina postojanja.

Kristijan je bio jedini hrvatski borac na M1 Challenge 85 na kojoj je bilo ukupno jedanaest borbi.

26. travanj 2024 06:04