StoryEditorOCM
OstaloSTOLNI TENIS

SUPER DERBI HEP SUPER LIGE Prvak protiv doprvaka, koji je opet prvi favorit

7. listopada 2017. - 11:08

Prošlu sezonu kod kuće zaključili su s dvije pobjede protiv varaždinskog StaRR-a. Prvom pobjedom su izborili majstoricu finala doigravanja za prvaka, a drugom ispisali povijest. Libertas Marinkolor je osvojio prvi trofej u klupskoj povijesti - naslov prvaka Hrvatske. Poslije je i na Final fouru prvog izdanja Kupa Hrvatske, koji je odigran u Križevcima, otišao do kraja. 

Novu sezonu vlasnik duple krune otvorio je pobjedom u Zagrebu u derbiju 1. kola HEP Hrvatske Super lige. Dobio je GSTK Zagreb sa 4:1, a sedam dana poslije tog trijumfa, u prvoj utakmici kod kuće u sezoni 2017./18., igra protiv StaRR-a, koji je jači nego prošle sezone i koji je kao takav (opet) u ulozi prvog favorita. I StaRR je novu sezonu otvorio pobjedom. Nije imao težak zadatak kod kuće. Nije nastupio u najjačem sastavu. Igrao je bez Kineza. Sa 4:0 je dobio Podravku iz Koprivnice. 

Utakmica 2. kola HEP Hrvatske Super lige između akualnog prvaka (Libertas Marinkolora) i doprvaka (StaRR) igra se u subotu, 7. listopada, u maloj dvorani u Gospinom polju s početkom u 17 sati. Tomislav Japec te braća Juzbašić, Ivan i Neven kontra najvećeg suparnika.

26. travanj 2024 16:33