StoryEditorOCM
OstaloMALONOGOMETNI KLUB SQUARE

NE MOŽE SQUARE BEZ MAKEDONACA Micevski opet nije sam, doveo suigrača iz reprezentacije

3. rujna 2017. - 02:37

Makedonski reprezentativac, 23-godišnji Igor Leovski, novi je igrač Squarea. U karijeri je igrao za KMF Crna reka (2012./13.), KMF Zelezarec (2013.-2016.), dok je protekle sezone nosio dres KMF Veles.

Malonogometni klub Square u svom priopćenju ističe kako je Leovski tri puta bio prvak Makedonije u dresu KMF Zelezarec, dok je za reprezentaciju odigrao 40-ak utakmica. 

– Mišljenja sam da je ovo za mene veliki izazov sukladno tome da mi je Square prvi klub u kojem igram van države. Drago mi je da sam odabran od strane Uprave Squarea, nadam se da neću razočarati sve navijače koji vole ovaj klub. Uvjeren sam da će uživati u mojim igrama i da ćemo zajedno ostvarivati nove uspjehe – rekao je Leovski, koji je tako postao reći reprezentativac Makedonije u dresu Squarea (Darko Rangotov, koji je dres Squarea nosio dvije sezone te Adrijan Micevski, koji je stigao sezonu nakon Rangotova. Micevski, koji će i iduće sezone igrati za dubrovački klub, skupa je s Leovskim u reprezentaciji Makedonije).

Antun Bačić, koji je u Square vodio brigu o mlađim uzrastima kluba, u novoj sezoni će uz to voditi i prvu momčad. Asistirat će mu u radu s prvom momčadi Hans Matić, trener vratara te Mato Cvjetković, koji je vodio prvu momčad u završnici prošle sezone nakon odlaska Marinka Mavrovića, a u mlađim uzrastima suradnik će mu biti ubuduće jedan od najboljih igrača Squarea, Hrvoje Cvjetković, koji je zbog ozlijede propustio završnicu prošle sezone (Hrvoje se oporavio, skupa s ostalima je počeo pripreme za novu sezonu).

Square je još krajem srpnja napustio Maro Đuraš, povremeni reprezentativac, jedini igrač dubrovačkog kluba koji je bio sudionik posljednjeg Europskog prvenstva u Beogradu 2016. godine. Đuraš će ubuduće nositi dres Split Tommyja

Nova sezona u kojoj naslov prvaka brani FC Nacional, koji je ujedno i osvajač Kupa Hrvatske prošle sezone, počinje 6. listopada. Square je na startu domaćin Uspinjači. U ostalim susretima 1. kola igraju: Albona Potpićan – Alumnus, FC Nacional – Crnica, Futsal Dinamo – Split Tommy, Brod 035 – Novo vrijeme te Vrgorac – Osijek Kelme. Square je u 2. kolu gost Osijek Kelmea, potom u Gospino polje dolazi Novo vrijeme... 

26. travanj 2024 13:16