StoryEditorOCM
OstaloNAJVEĆI USPJEH JUDAŠICE DUBROVNIKA NA JEDNOM GRAND PRIX TURNIRU

TRI BORBE - TRI POBJEDE I SVE TRI IPPONOM Ivana Šutalo zlatna u meksičkom Cancunu!

19. lipnja 2017. - 08:43

Tri borbe – tri pobjede i sve tri ipoonom. Ivana Šutalo je pobjedica Grand Prix turnira u meksičkom Cancunu u kategoriji preko 78 kilograma. To je njezin najveći uspjeh na jednom Grand Prix turniru s kojih sad ima dvije medalje, zlato te broncu, koju je osvojila prošle godine u Zagrebu.

Nakon što je do finala kategorije preko 78 kilograma, koja je okupila sedam natjecateljica, stigla pobjedama protiv Sarah Adlington iz Velike Britanije u kvalifikacijama i Nine Cutro Kelly iz SAD -a u polufinalu, judašica Dubrovnika je u borbi za zlato pod vodstvom trenera profesora Željka Đapića savladala domaću natjecateljicu, Meksikanku Melanie Bolanos, doprvakinju Panameričkih igara te upisala Hrvatsku među osvajače medalja.

Ukupno je 21 država osvajala medalje u Cancunu od čega njih sedam najsjajnije. Nastupili su natjecatelji iz 36 država. Brazil je s pet zlatnih medalja najuspješnija država turnira, Španjolska druga s tri zlata, Izrael treći s dva, dok su po jedno zlato osim Hrvatske osvojile judoke Meksika, SAD-a i Argentine

26. travanj 2024 12:19