StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

ŠPANJOLSKA Marinović zbog ozljede preskočio drugu utakmicu četvrtfinala, ali neće polufinale protiv Barcelone!

20. svibnja 2017. - 01:31

Dario Marinović je u polufinalu doigravanja za prvaka Španjolske. Njegova ElPozo Murcia je u dva koraka riješila sve protiv Peniscola RehabMedic. Nakon pobjede sa 4:1 u gostima, 9:0 kod kuće. Hrvatski reprezentativac zbog ozljede, koju je zadobio u utorak navečer na treningu, propustio je drugu utakmicu.

- Ozljeda nije teška, ali nisam mogao igrati u drugoj utakmici. Odmorit ću još dva dana. Potom ću se priključiti momčadi. Krećemo s pripremama za polufinale protiv Barcelone – istaknuo je Marinović.

Barcelona je također u dva koraka prošla četvrtfinale. Dobila prvo Palmu Futsal u njenoj dvorani s 5:2, a potom u svojoj Blaugrani s 5:1. U polufinalu se također igra na dvije pobjede, međutim, prva utakmica nije kod slabije plasiranog, već kod bolje plasiranog.

- Prva se igra kod nas u iduću subotu, 27. prosinca. Potom idemo u Barcelonu. Bude li 1:1 u pobjedama, treća, majstorica je u našoj dvorani - dodao je Marinović.

Tko će igrati u drugom polufinalu, još se ne zna. Aktualni prvak Španjolske i broj jedan u ligaškom dijelu, uz to prvak Europe, Movistar Inter je iznenađujuće izgubio prvu utakmicu četvrtfinala u gostima od Catgasa, koji je bio osmi u ligi. Druga utakmica u dvorani prvaka igra se u subotu, 20. svibnja. Ukoliko prvak dobije, i u majstorici je domaćin. Pobjednik tog ogleda će na boljeg iz ogleda Jean – Magna Gurpea. Tu je rezultat 1:1. Magna Grupea je dobila prvu utakmicu kod kuće. U drugoj su odlučivali penali u kojima je Jean slavio te izborio majstorica u svojoj dvorani. 

U finalu se igra na tri pobjede. Marinović je s ElPozo Murciom ove sezone osvojio dva trofeja, i to španjolski Superkup i španjolski Kup Kralja, dok je izgubio finale Kupa Španjolske na penale od Movistar Intera.
 

26. travanj 2024 05:24