StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

DARIO MARINOVIĆ OPET STRIJELAC 'Bit će teže, ali slađe s trećeg mjesta uzeti naslov!'

14. travnja 2017. - 22:12

Samo 72 sata nakon završetka nastupa za hrvatsku reprezentaciju u Kijevu na turniru 'C' kvalifikacijske skupine za odlazak na Europsko prvenstvo, poraza 2:1 u utakmici za prvo mjesto od domaćina, Ukrajine te osvojenog drugog mjesta, koje je našu reprezentaciju odvelo u dodatne kvalifikacije, Dario Marinović je na Gran Canarima je sa svojom ElPozo Murciom u utakmici 28. kola španjolskog prvenstva slavio s 5:2 protiv istoimenog domaćina. Marinović je uz to bio strijelac. Potpisao je pogodak za vodstvo 4:2.

ElPozo Murcia je i nakon uspjeha na Gran Canarima treća na tablici. Sad s dva boda manje od vodeće Barcelone te bodom manje od Movistar Intera, aktualnog prvaka, koji je drugi. Međutim, vodeći dvojac još nije odradio obvezu u 28. kolu. Barcelona u nedjelju dočekuje Magna Gurpeu, a Movistar Inter je u subotu gost Peniscole. Magna Gurpea i Peniscola su na 45 bodova te dijele šesto mjesto. Na diobi četvrtog mjesta su Palma Futsal i Jean sa 47 bodova. Posljednje osmo mjesto koje vodi u doigravanje drži Catgas s 36 bodova (Catgas ima četiri boda više od devete Ribere Navarra).

ElPozo Murcia do kraja ligaškog dijela prvenstva ima još igrati kod kuće protiv Burela, te u gostima kod Ribera Navarra. Barcelona je u 29. kolu domaćin Catgasu, a u zadnjem gost Jeana. Movistar Inter će zbog nastupa na završnom turniru europske Lige prvaka prvo odraditi obvezu zadnjeg kola (gost Jumille), a zatim dočekuje Cartagenu (predzadnje kolo).

- Zadnje kolo po mnogima odlučuje, ali teško će Barcelona ispustiti 'jedinicu'. Isto tako teško ćemo mi doći u priliku da budemo bolje plasirani od trećeg mjesta bez obzira što je Movistar Inter mislima više na Final fouru europske Lige prvaka, nego što misli na posljednje utakmice ligaškog dijela – istaknuo je Marinović, kojem je pogodak protiv Gran Canarie deseti pogodak ove sezone u španjolskom prvenstvu. Naravno, ElPozo Murcia se još nada dohvatiti bolju poziciju, u doigravanje ući s prve ili druge pozicije. Ukoliko se to ne dogodi te ostane treća, kaže Marinović, bit će tada teže, ali slađe osvojiti naslov!

26. travanj 2024 17:17