StoryEditorOCM
OstaloSTOLNI TENIS

ČETVRTFINALE ETTU CUPA 'Čast nam je bila ugostiti ovakvog suparnika!'

Piše Antonio Vojvodić
11. veljače 2017. - 23:19

Unatoč odličnoj atmosferi i punoj maloj dvorani u Gospinom polju Libertas Marinkolor uvjerljivo je poražen od SPG Walter Welsa u prvoj četvrtfinalnoj utakmici ETTU Cupa. 'Pituri' su u za njih povijesnoj utakmici pokušali iznenaditi favorizirane Austrijance, koji su na kraju slavili s 3:0 te tako stekli veliku prednost pred uzvrat, koji se igra 26. veljače.

Domaći su se borili da protiv puno kvalitetnijeg suparnika osvoje i set, a u tome je uspio samo Miho Simović protiv Petea Zoolda.

- Žao mi je zbog navijača što se meč nije 'zagužvao'. Od prvog poena sam osjeća da imam priliku, ali sam imao previše pogrešaka.  Ne znam kako smo dobro trebali odigrati da bi dobili ovako kvalitetan sastav. Možda da oni nemaju Kineza Jianjuna, koji je pobjeđivao najbolje igrače, bi bilo daleko lakše, ali… - istaknuo je Miho Simović, stolnotenisač Libertas Marinkolora.

- Čast nam je bilo ugostiti ovakvog suparnika. Na kraju nismoo pali bez ispaljenog metka - rekao je Marinko Matulović, predsjednik Libertas Marinkolora.

Harmonika, gitara, bubnjevi
Prije početka utakmice uz pomoć harmonike i gitare publika je otpjevala himnu dubrovačkog stolnoteniskog kluba. Cijeli susret domaćinima su podršku pružali i župski bubnjari. Posebna gošća Libertasa bila je judašica Ivana Šutalo, europska seniorska prvakinja, koja je dobila prigodnu nagradu.

ČETVRTFINALE Libertas Marinkolor - SPG Walter Wels 0:3
Tomislav Japec - Mihai Bobocica 0:3 (3:11, 6:11, 7:11), Roko Tošić - Wang Jianjun 0:3 (9:11, 6:11, 6:11), Miho Simović - Peta Zoold 1:3 (6:11, 5:11, 11:9,  3:11)
 

27. travanj 2024 02:09