StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

ODIGRANO ČETVRTFINALE Cavtat - Konoba Koloseum, CB Puls - Fast food Riva Slano

4. siječnja 2017. - 21:31

Poznati su parovi polufinala Zimskog malonogometnog turnira Sveti Vlaho. U prvom će igrati Cavtat i Konoba Koloseum, i to u četvrtak, 5. siječnja s početkom u 17 sati u Sportskoj dvorani u Gospinom polju, a sat poslije Caffe bar Puls i Fast Food Riva Slano.

Cavtat je u prvom četvrtfinalu dobio s 3:1 Kalomu, koja je bila bez Stijepa Korića (kartoni), ali sa Sandrom Salacanom. U drugom Konoba Koloseum je s 3:0 bila bolja od Celtic bara Belfast. Treći polufinalist Caffe bar Puls je s 5:1 nadigrao Konobu Tomislav, dok je Fast food Riva Slano s 2:0 izbacila Caffe bar Whats's Up.

Prvo poluvrijeme prvog četvrtfinala proteklo je bez pogodaka te sve tako do 8 minuta i 14 sekundi prije kraja utakmice kada je Tomislav Odak Blasco bio na pravom mjestu, na stativi te pospremio loptu u mrežu s udaljenosti ne veće od metar. Cavtat je na isti način stigao do drugog pogotka. Sad je na stativi bio Denis Hasanović. Do kraja je u tom trenutku bilo ostalo dvije minute i 59 sekundi. Treći pogodak Cavtat je postigao dvije minute i 6 sekundi prije kraja. Davorin Krešić se sjurio u kontru, prevario Sandra Salacana, koji je u tom trenutku bio u ulozi 'vratara'. Kaloma je završnicu igrala na sve ili ništa. Minutu i 44 sekunde prije kraja Toni Miljanović je zatresao mrežu Cavtata. Međutim, prilike za nešto više Kaloma nije imala, a što je imala nakon prvog primljenog pogotka. Dva puta je u prilici za izjednačenje na 1:1 bio Vlaho Grbešić, prvi strijelac Kalome i turnira (deset pogodaka do četvrtfinala, kao i Tomislav Marinović iz Fast food Rive Slano). Prvi udarac je okrznuo stativu gola Cavtata. Dogodilo se to 6 minuta i 13 sekundi prije kraja. 

U drugom četvrtfinalu Konoba Koloseum je izbacila Celtic bar Belfast. Maro Đuraš je prvi pogodio mrežu, i to je uspio četiri minute prije kraja prvog poluvremena, a tih 1:0 na semaforu je stajalo sve do posljednje tri minute. Hrvoje Cvjetković je pogodio za 2:0, a nedugo nakon toga je Ivan Pavlina potvrdio uspjeh Konobe Koloseum, koje je u 8. minuti ostala bez Antonia Dragića. Budući je isključen s klupe zbog nesportskog ponašanja, Celtic bar Belfast nije imao brojčanu prednost.

U trećem četvrtfinalu vrlo brzo je jedna momčad stekla osjetnu prednost. Caffe bar Puls je mrežu Konobe Tomislav tresao prvo u 3. mimuti (Pero Ševo), a potom i minutu poslije (Stjepan Rezo). U nastavku nastavak niza Caffe bara Puls, i to u 2. minuti nastavka (Niko Grbešić je zatresao vlastitu mrežu). Minutu poslije je 4:0 (Hrvoje Bogdanović), a četiri minute prije kraja i 5:0 (Stjepan Rezo). Deset sekundi prije kraja utakmice Pero Opušić je postigao počasni pogodak za Konobu Tomislav. 

Fast food Riva Slano je protiv Caffe bara What's Up povela šest minuta i 7 sekundi prije kraja pogotkom Tomislava Marinovića, koji je sad s 11 pogodaka prvi strijelac turnira. Pobjedu je potvrdio Petar Lončar 46 sekundi prije kraja utakmice. Fast food Riva Slano je na čelu s vratarom Petrom Šimunovićem u četiri od šest utakmica sačuvala svoju mrežu netaknutom.

ČETVRTFINALA
Srijeda, 4. siječnja:
Cavtat - Kaloma 3:1, Konoba Koloseum - Celtic bar Belfast 3:0, Konoba Tomislav - Caffe bar Puls 1:5, Caffe bar Whats's Up - Fast Food Riva Slano 0:2.

POLUFINALA
Četvrtak, 5. siječnja, 17 sati:
Cavtat - Konoba Koloseum, 18 sati: Caffe bar Puls - Fast Food Riva Slano.

Turnir završava u petak, 6. siječnja. Utakmica za treće mjesto se igra u s početkom u 17 sati, revijalna utakmica između HNK Dubrovnik '91. - Veterani Konavala igra se s početkom u 17.50 sati, a finale počinje u 18.45 sati.

27. travanj 2024 01:39