StoryEditorOCM
OstaloPRVI TAEKWON-DO TURNIR U DUBROVNIKU

SANJA ROSANDIĆ 'Bio je ovo najjači turnir u Hrvatskoj u posljednjih pet godina'

22. listopada 2016. - 22:43

Sarajevski Taekyon je ekipni pobjednik prvog izdanja Dubrovnik Opena, ITF Taekwon-do turnira, koji je u Sportskoj dvorani u Gospinom polju okupio 266 natjecatelja iz 19 klubova iz pet zemalja. Stigli su u Gospino polje natjecatelji iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije, Austrije i Hrvatske.

Vinkovci su ekipno drugi, a razloga za zadovoljstvo imao je i domaćin, Taekwon-do klub Sharks Dubrovnik, koji je treći.

- Ispalo je odlično. Iako smo prvi put organizatori, uspjeli smo napraviti turnir višeg ranga. U zadnjih pet godina ovo je najjači turnir održan u Hrvatskoj. Nama predstavlja zadovoljstvo što smo u takvoj konkurenciji ekipno treći, što su naši natjecatelji i u međunarodnoj konkurenciji potvrdili kako njihovi uspjesi na državnom prvenstvu nisu slučajni, a isto tako što su svi sudionici otišli s našeg turnira sretni i zadovoljni – istaknula je Sanja Rosandić, bivša hrvatska reprezentativka, najzaslužnija što danas Dubrovnik ima taekwondo klub i što niše uspjehe.

- Na turniru su nastupili reprezentativci, koji su osvajači medalja na europskim i svjetskim prvenstvima. Četiri mjeseca su prošla od kad smo počeli pripremati turnir, i to međunarodni. Nakon četiri mjeseca rada, sad kad je turnir završen na ovakav način, bez obzira na umor, osjećam se, kao i svi, prekrasno i ponosno. Naravno, hvala svima koji su na na bilo koji način pomogli. Bez njih ne bismo uspjeli organizirati ovako dobar i jak turnir – dodala je Rosandić.

27. travanj 2024 05:04