StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET/PRVA HMNL, 4. KOLO

GOSTI 'DOBILI' SEDMICU Square (S)Rezo Vrgorac

21. listopada 2016. - 23:10

Tomislav Bevanda je ostao na tribinama, uoči same utakmice njegovo je ime izbrisano iz zapisnika. Ozlijeđen je, međutim, unatoč njegovom izostanku, bodovi su, najvažnije, ostali u Gospinom polju. Square je nadigrao sa 7:2 Vrgorac, nakon Osijek Kelmea dobio i drugu utakmicu kod kuće te je sad raspoloženje sasvim suprotno onome nakon poraza na startu od Uspinjače u Zagrebu. Poslije te utakmice, a uči dvije kod kuće, Marinko Mavrović je čak bio blizu odluke da ode, napusti klupu Squarea.

Već nakon niti dvije minute igre Square je poveo protiv Vrgorca. Adrijan Micevski je ukrao loptu te izborio kazneni udarac, koji je realizirao Maro Đuraš. Vrgorac je izjednačio već u idućoj minuti nakon što je Saša Subotić prošao poput 'tenka' do gola Squarea te prevario Zorana Primića. Dvije minute poslije Square je opet bio u plusu. Stjepan Rezo je bio taj kojem su suigrači čestitali na pogotku.

Square je vrlo brzo 'zaradio' pet akumuliranih, dugo je s tim teretom živio u prvom poluvremenu i Vrgorac. Na kraju su 'preživjeli' jedni i drugi. Nije bilo udaraca s deset metara.

Skakali su treneri na obje klupe dok je na semaforu pisalo 2:1. Bilo je i trenutaka kada su se hvatali za glavu jer su se njihovi igrači našli u situacijama, koje je, dojam je, teže promašiti.

Ipak, prije nego su momčadi otišle na odmor, mijenjao se rezultat na semaforu na radost domaćina, i to svega dvije sekunde prije kraja prvog poluvremena. Makedonac u redovima Squarea je iz daljine bio silovit i najvažnije – precizan, a isti je nakon 23 sekunde igre nakon povratka iz svlačionica još jednom bio spretan. Isto je uspjelo i Rezu - postigao je dva pogotka u nizu, ukupo tri. Kapetan Hrvoje Cvjetković je podigao na 7:1. Gosti su na kraju uspjeli postići još jedan pogodak...

U utorak, 25. listopada, Square je opet domaćin. Odigrat će zaostatak iz 1. kola protiv Solina (19 sati).

4. KOLO Square – Vrgorac 7:2 (3:1)
DUBROVNIK
Sportska dvorana u Gospinom polju. Gledatelja 300. Suci: Andrej Topić (Solin) i Marijo Rajčić (Kaštel Stari), treći sudac: Mato Kalafatović (Mokošica), delegat: Luka Klaić (Popovići).
Strijelci: 1:0 Đuraš (2- 6m), 1:1 Subotić (3), 2:1 Rezo (5), 3:1 Micevski (20), 4:1 Micevski (21), 5:1 Rezo (25), 6:1 Rezo (28), 7:1 Cvjetković (31), 7:2 Pervan (40)
SQUARE: Primić, Turuk, Tikvica, Ivanković, Rezo, Đuraš, Hasanović, Konsuo, Micevski, Šimunović, Cvjetković. Trener: Marinko Mavrović.
VRGORAC: Herceg, Kraljević, Znaor, Pervan, Vuković, Zloić, Stanković, Subotić, Gašpar, Erceg, Raos, Martinac, Markotić. Trener: Mladen Perica.

25. travanj 2024 01:31