StoryEditorOCM
OstaloMemorijalni turnir

Mladi August Lambaša iz Kickboxing kluba Dalmatino u Plitvicama osvojio zlato u borbi sa 10 kilograma težim protivnikom

Piše M. L.
30. ožujka 2024. - 19:09

Kickboxing klub Dalmatino ima razloga za slavlje. Član kluba, kadet August Lambaša danas se ovjenčao zlatnom medaljom na memorijalnom turiru Josip Jović 2024. koji je danas održan na Plitivama u sportskom centru na skijalištu Mukinje.

Riječ je o 14. po redu turnir koji se odžrava u sjećanje na prvog poginulog branitelja u Domovinskom ratu.

-Kickboxing klub Dalmatino u disciplini kick light predstavljao je kadet August Lambaša, i to u kategoriji do 52 kg. August nije u svojoj kategoriji imao protivnika s kojim bi se borio, pa je odabrao nastupiti u težoj kategoriji, onoj do 57 kg. U finalu ga je čekao protivnik iz Karlovca koji je bio teži od Augusta više od 10 kg. August je slavio u finalnom meču i to predajom protivnika koji nije mogao zaustaviti krvarenje iz nosa, te je Augost time osvojio prvo mjesto i zlatnu medalju - priopćio je trener Damir Lambaša.

Dodaje kako je to bio zadnji test pred Augustov nastup na državnom prvenstvu koje će se održati u Zadru slijedećeg vikenda, a na kojem će prvak dobiti i pozivnicu za reprezentaciju Hrvatske te predstavljati njene boje na svjetskom prvenstvu u Budimpešti u rujnu ove godine. 

 

04. svibanj 2024 00:21