StoryEditorOCM
ZabavaVIDLJIVE PROMJENE

ŽIVOT NA VAGI Objavljene fotografije kandidata 'prije' i 'poslije', Opuzenka Julija neprepoznatljiva

Piše PSD.
10. prosinca 2019. - 17:33

"Život na vagi" reality show je u koji ulaze kandidati koji su spremni povjeriti se u ruke osobnim trenerima i nutricionistima te otpočeti svoje mršavljenje pred kamerama, donosi Slobodna Dalmacija.

Četvrta sezona hrvatske inačice svjetski popularnog formata sinoć je dobila svoju završnicu, a novčana nagrada od 150.000 kuna otišla je u ruke Robertu Bakoviću koji je izgubio čak 76,2 kilograma.

43-godišnjak je uvjerljivo nadmašio svoje kolege iz showa, no nisu ni ostali natjecatelji ništa manje iznenadili publiku. Neki su, podsjećamo, u show ušli s 40ak kilograma "viška", a sinoć su se predstavili u jednom sasvim novom svjetlu i ostavili trenere koji su s njima radili u suzama.

Vidno stanjeni i dotjerani, kandidati koje smo imali priliku viđati u trenerkama i majicama mokrima od znoja pokazali su na posljednjem vaganju koliko su napredovali u vrijeme koje su proveli u kući, ali i van nje - finale je ipak snimano s određenim odmakom od zadnje epizode. Publika je tako imala priliku doživjeti priličan šok, svojim novim izgledom iznenadila je i Opuzenka Julija Bošnjak. Cijelu galeriju možete pogledati OVDJE.

Vezane vijesti

JULIJA, OVO ĆE IPAK BITI DOBAR BOŽIĆ! Bivšoj kandidatkinji 'Života na vagi' svi žele pomoći
"Nemam više od čega živjeti, došla sam do kraja. Draže mi je u showu, kod kuće nemam krevet"

26. travanj 2024 13:40