StoryEditorOCM
ZabavaOAZA LJEPOTE ZA IDEALAN BIJEG OD SUROVE STVARNOSTI

RE:CUPERA Wellness & Spa – odmor i opuštanje, vrhunski tretmani i povoljne cijene nadohvat ruke

Piše dv Foto: dv
20. veljače 2019. - 19:46
Stres vas pritišće, nemate vremena za male gušte, a depresiji na početku godine ne nazire se kraj? Dođite u splitski hotel Le Méridien Lav i otkrijte brojne pogodnosti najmodernijeg i najopremljenijeg beauty centra na Jadranskoj obali.
 
Jeste li ikada razmišljali o bijegu od svakodnevnih obaveza i nemirnog tempa života u neku oazu zdravlja i ljepote u kojoj će stručnjaci posebno za vas osmisliti tretmane koji vam najbolje odgovaraju. Iako ovo zvuči predobro da bi bilo istinito, u sve prednosti nedavno otvorenog RE:CUPERA Wellness&Spa već su se uvjerili gosti splitskog hotela Le Méridien Lav, ali i brojni stanovnici Dalmacije kojima nije bilo teško potegnuti do nove oaze ljepote i zdravlja na Mediteranu.
 
Iz mjeseca u mjesec otkriva je i sve više Dubrovčana, kao i brojne pogodnosti koje im je osigurala Re:CUPERA– od holističkog pristupa individualnim potrebama i željama klijenata, do korištenja najmodernijih tehnologija.
 
Vikend je ovime dobio potpuno novo značenje, a iz RE:CUPERE preporučuju nekoliko fantastičnih tretmana za njegu lica. Svi ovi programi su preventivnog karaktera, a ujedno stimulativno djeluju na dugovječnost i zdravlje kože lica i vrata, kao dijelova tijela koji su najizloženiji vanjskim utjecajima i prvi pokazuju znakove starenja. Stoga je upravo licu i vratu potrebno posvetiti posebnu pažnju kako bi u nadolazećim toplijim danima zablistali u svom najboljem izdanju.
 
RE:JUVENATE program temelji se na digitalnoj analizi kože lica s modernim VISIA uređajem, a u ponudu su uključeni i esencijalna kupka, jedan Med Visage tretman tzv. nekirurško zatezanje lica, jedan tretman REVIDERM mikrodermoabrazije, tretman lica po izboru uz korištenje vrhunske Valmont kozmetike te, opcionalno, kolagen maska.
 
U ponudi je i VALMONT program koji uključuje digitalnu analizu kože lica s modernim VISIA uređajem, tri dnevne ulaznice za korištenje wellness & spa sadržaja, esencijalnu kupku, tri tretmana lica po izboru uz korištenje vrhunske Valmont kozmetike, a klijent na poklon dobiva i luksuznu kremu Valmont DETO2X.
 
Med Visage & Mikrodermoabrazija donosi digitalnu analizu kože lica s modernim VISIA uređajem, šest dnevnih ulaznica za korištenje spa & wellness sadržaja, esencijalnu kupku, pranje i feniranje kose, šest tretmana Med Visage (tzv. nekirurško zatezanje lica) ili REVIDERM mikrodermoabrazije.
 
Ipak, ne treba zaboraviti ni problem neželjenih dlačica, koji u RE:CUPERI rješavaju brzo, bezbolno i ono što je najvažnije – trajno - uz pomoć GP Fast lasera. Ovo će posebno razveseliti dame no u RE:CUPERI nisu zanemareni ni pripadnici snažnijeg spola, a za obje skupine pripremljen je poseban program za trajno uklanjanje dlačica. Program uključuje kompjutersku analizu tijela, digitalnu analizu kože lica s modernim VISIA uređajem, dvije dnevne ulaznice za korištenje wellness & spa sadržaja, esencijalnu kupku i četiri tretmana trajne epilacije po izboru (cijele noge ili ruke, leđa).
 
Treba li dodatna motivacija za odlazak na vikend u RE:CUPERA Wellness & Spa splitskog hotela Le Meridien Lav? Iako su navedeni programi dovoljni za pogled na kalendar svakodnevnih obaveza i oslobađanje vikenda za bijeg u oazu ljepote, iz ovog hotelskog bisera Jadrana osigurali su i vrlo povoljnu cijenu vikend smještaja, od petka do nedjelje, za goste koji rezerviraju tretmane u Wellness&Spa. Noćenje s uključenim doručkom je primamljivih 85 eura po osobi, a ova izvanredna ponuda vrijedi do kraja ožujka. Ove iznimno povoljne cijene također su odlična antistres terapija, jer osiguravaju da ćete se iz oaze ljepote vratiti bezbrižni i opušteni, ne zamarajući se financijskim pitanjima. Jer, kako poručuju iz RE:CUPERE, ne brinite ni o čemu jer to naši stručnjaci rade umjesto Vas.
 
Stoga, ne oklijevajte – protegnite noge i zaputite se do Splita, gdje Vas očekuje mjesto na koje ćete se uvijek rado vraćati. Razlog tome otkrijte sami kroz nezaboravno beauty iskustvo!
 
Za više informacija i rezervacije kontaktirajte RE:CUPERA Wellness&Spa: T 021 500 400 i E recuperaspa@lemeridiensplit.com
 
27. travanj 2024 02:48