StoryEditorOCM
ZabavaDANAŠNJI PROGRAM

DUBROVAČKI ZIMSKI FESTIVAL Počinje s humanitarnom "Torta zabavom"

Piše DV
8. prosinca 2018. - 09:55
Evo ga, drugi je vikend 5. Dubrovačkog zimskog festivala. Turistička zajednica grada Dubrovnika tradicionalno organizira jedanaesti po redu, humanitarni „Torta party“, u 11 sati, zbog najave lošeg vremena, u Sunset Beachu u Uvali Lapad.

Organiziran je i prigodni program u kojem će sudjelovati Plesni studio Lazareti, Trio Ad Libidum, Le Petit Festival, Mažoretke Župe dubrovačke te Linđovo blago. Cijena bona je 15 kuna, a sva prikupljena sredstva namijenjena su Humanitarnoj akciji „Tko rano rani, ima šansu“ za kupovinu neurofeedback aparata i opremanje senzorne sobe za Polikliniku za zaštitu mentalnog zdravlja djece i projekt rane intervencije Opće bolnice Dubrovnik.

Druga adventska svijeća bit će upaljena u sklopu programa „Tvoje svjetlo daje mi nadu“ koji se odvija subotom navečer uoči svake nedjelje došašća, u 19 sati i 30 minuta, pred Kneževim dvorom i katedralom. Molitveni dio predvodit će župa sv. Križa iz Gruža, a predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica upalit će drugu svijeću na adventskom vijencu.

Grupa Soulfingers održat će koncert na Stradunu, u 21 sat. Na pozornici Dubrovačkog zimskog festivala ovi sjajni zabavljači u deveteročlanoj postavi koju predvode frontmani soul braća Denis & Haris izvest će program Christmas special by Soulfingers, najavljuju organizatori.

U Mokošicu stiže Kazališna družina Kolarin koja će izvesti dječju predstavu Dugonja, Trbonja i Vidonja, nakon čega će uslijediti i plesni nastupi uz animaciju za koje su zaduženi Zumba kids & Plesni studio Lazareti. Program blagdanskog popodneva počinje u 15,30 i trajat će do 18 sati. U isto vrijeme, najmlađe će u Gradu, u Stanici Sjeverni pol u Luži, posjetiti Tonka Balonka.
26. travanj 2024 05:58