StoryEditorOCM
ZabavaDUBROVNIK BIKERS WEEKEND

I ON VOLI VJETAR U KOSI Gradonačelnik u defileu s bikerima 

Piše DV
foto: Nikša Duper
2. lipnja 2018. - 23:47

Gradonačelnik Mato Franković pridružio se dubrovačkim bikerima u defileu na drugom danu Bikers Weekenda te se s predsjednikom MK Libertas riders vozio do tvrđave Imperial na Srđu. Gradonačelnik je tom prigodom pozdravio sve bikere koji su stigli u Dubrovnik na ovogodišnji Dubrovnik bikers weekend.

"Iskoristit ću ovu priliku da službeno najavim kako će moto klub Libertas riders napokon dobiti svoje prostorije i to u prostoru za koji će Grad Dubrovnik u narednih nekoliko dana potpisati ugovor s TUP-om. Naši bikeri tako će nakon 19 godina napokon dobiti svoj club house. Radi se naime o prostoru od 1000 četvornih metara u kojima će članovima mk Libertas riders pripasti dovoljno prostora za njihove potrebe" - istaknuo je među ostalim gradonačelnik Franković.

U ime MK Libertas riders zahvalio mu se predsjednik kluba Dario Dragičević koji je gradonačelniku uručio prigodne poklone. Bikeri su nakon toga jedrenjakom Tirena otplovili do grada, a potom se vraćaju u autokamp Solitudo gdje se nastupom Atomskog skloništa i grupe Art nastavlja Dubrovnik bikers weekend. 

26. travanj 2024 11:57