Moskar Zabava

FOTOGALERIJA ŽELJKA TUTNJEVIĆA

Tony Cetinski na otvaranju T-Centra u Vukovarskoj ulici

FOTOGALERIJA ŽELJKA TUTNJEVIĆA

Hrvatski Telekom otvorio je novi multimedijski T-Centar u Dubrovniku koji će u atraktivnom i modernom ambijentu svim posjetiteljima osigurati vrhunsko korisničko iskustvo. Svečanom otvaranju, uz rezanje slavljeničke torte, pridružio se i poseban gost Tony Cetinski, koji se s družio s posjetiteljima T-Centra

Dubrovački T-Centar jedno je u nizu nove generacije prodajnih mjesta u kojem će se korisnici kroz digitalne sadržaje na jednostavan i zanimljiv način moći upoznati sa svim proizvodima i uslugama u ponudi Hrvatskog Telekoma.

Cijeli portfelj uređaja u ponudi u novom prostoru bit će smješten na jednu centralnu poziciju što uvelike olakšava snalaženje kupaca i finalni odabir optimalnog uređaja za svakog korisnika. Ponuda vrhunskih uređaja obogaćena je i novitetima poput pametnih satova i fitness trackera vrhunskih proizvođača poput Garmina, Samsunga, Fitbita. Uz stručno prodajno osoblje korisnicima će na raspolaganju biti i predstavnici proizvođača uređaja kako bi predstavili sve benefite proizvoda i usluga.

Povodom otvorenja novog T-Centra, Hrvatski Telekom je za sve posjetitelje pripremio posebnu ponudu najnovijih modela uređaja iPhone i Samsung, snižene od 1.000 do 1.500 kn te odličan izbor vrhunskih multisport satova i fitness narukvica. Također, za prve kupce pripremljeni su bili pokloni iznenađenja te zanimljivi sadržaji u kojima su mogli osvojiti vrijedne nagrade.

Kako je bilo pogledajte u fotogaleriji našeg Željka Tutnjevića...

Naslovnica Zabava

Najčitanije

Kleknuo je na Srđu i zaprosio je

Kleknuo je na Srđu i zaprosio je
Na društevnim mrežama traži se  dvoje zaljubljenih da preuzmu fotografiju romantičnog trenutka prosidbe na Srđu....
Kleknuo je na Srđu i zaprosio je

Najnovije

I Norvežani nas hvale 

I Norvežani nas hvale 
Najnovije izdanje norveških novina i portala VG Putovanja prenose tekst New York Timesa s temom Dubrovnika, uz s...
I Norvežani nas hvale