StoryEditorOCM
ZabavaHUMANITARNO-REVIJALNA VEČER

PONOVNO ZABAVA U KONAVLIMA Pripremite se za još jednu večer Konovizije

Piše PSD.
10. ožujka 2018. - 09:40

KonoFest, novi konavoski festival kojemu je cilj obogatiti ponudu Konavala te pružiti Konavljanima priliku da se, kroz pjesmu i znanje, zabave na jedan potpuno novi način ispunio je svoj cilj. Prva Konovizija bila je prava uspješnica, pobjedu je odnio Mato Dimnić Oluja iz Pridvorja, dvorana na Grudi je bila rasprodana, a prijenos je pratilo preko 15 tisuća ljudi. Organizatori su zbog velikog interesa, uspjeha, ali i humanitarnih razloga, odlučili organizirati još jedan koncert.

Njihovu objavu s Facebook stranice Konofest prenosimo u cijelosti:

Prošlo je tjedan dana od Konovizije, možete li vjerovat?? Fali vam Konovizija? Fale vam pjesme? Želite napraviti dobro djelo?
E pa, imamo novost za vas :) U iduću subotu, 17/03/2018, u Domu kulture na Grudi sa početkom u 20:00h će se održati humanitarni koncert "Konovizija i prijatelji" - revijalna večer, gdje će nastupit naši Konovizijaši i pokoji prijatelj iznenađenja, ali to nije sve... :) Dakle tu večer i vi ćete moći zapjevati jer nakon koncerta nastavljamo s Karaokama..'napisali su organizatori najavivši da će još detalja otkriti danas.

26. travanj 2024 09:31