Moskar Zabava

HUMANITARNA VEČERA

FOTOGALERIJA Inner Wheel Klub Dubrovnik proslavio dva desetljeća postojanja

HUMANITARNA VEČERA

Dubrovački Inner Wheel klub na svečani je način obilježio dvadesetu obljetnicu utemeljenja. Inner Wheel klubovi dio su svjetskog rotarijanskog pokreta i u svom djelovanju organiziraju raznovrsne humanitarne akcije.  Članice dubrovačkog Inner Wheel kluba tako su u protekla dva desetljeća, uz ostalo, proveli akciju opremanja kuće za samohrane majke na Mljetu, te akcije kupovine posteljine, igračaka, invalidskih kolica i medicinskih aparata za Dječji odjel dubrovačke bolnice,kao i kupovine higijenskih potrepština i posteljine za ustanovu „Domus Christie“.

U suradnju s Centrom za socijalnu skrb članice kluba darivale su obuću i odjeću financijski ugroženim obiteljima, uplaćivale novčane priloge za liječenje i školovanje onima kojima je trebalo pomoći,  posjećivale, darivale i družile se sa štićenicima Doma za djecu i mlade „Maslina“. Zabilježena je i njihova akcija slanja naranača za djecu Vukovara,

Na poseban način članice dubrovačkog Inner Wheel kluba ostvarile su suradnju s udrugom „Rina Mašera“ koja skrbi o osobama s mentalnom retardacijom, te udrugom za Down sindrom  Dubrovačko-neretvanske županije, kontinuirano sudjelujući u akcijama opremanja i pomoći tim udrugama. Upriličile su tako i humanitarnu nogometnu utakmicu u kojoj sudjelovale sve članice Inner Wheel kluba, te u jednogodišnjem razdoblju financirale potrebe fizikalne terapije za udrugu Down sindrom. Sve to, pod motom „mijenjati svijet na bolje“.

- Obilježavanje 20-te obljetnice dubrovačkog Inner Wheel kluba uveličale su članice klubova iz  Rijeke, Splita, Čakovca , Varaždina,  Beograda, Skopja , kao i predstavnica bratskog  talijanskog Inner Wheel kluba iz Barija, s kojim dubrovački klub njeguje posebne odnose suradnje. Proslavi su se pridružili i članovi  Rotary kluba Dubrovnik , Lions kluba Dubrovnik, udruge Rine Mašere kao i udruge za Down sindrom Dubrovnik, naše bivše članice i kao i bivšii sadašnji članovi Rotary cluba, ističe predsjednica Kluba, Renata Garbin.

Raznovrstan program boravka u Dubrovniku, zaokružen  je humanitarnom večerom u hotelu „Kompas“, u subotu 4. studenog. Prihod svečane večere povodom proslave 20. obljetnice Inner Wheel kluba Duubrovnik , u iznosu od 300 kn/osobi, Jadranski luksuzni hoteli donirat će Udruzi za Down sindrom Dubrovnik.

 

Naslovnica Zabava

Najčitanije

Kleknuo je na Srđu i zaprosio je

Kleknuo je na Srđu i zaprosio je
Na društevnim mrežama traži se  dvoje zaljubljenih da preuzmu fotografiju romantičnog trenutka prosidbe na Srđu....
Kleknuo je na Srđu i zaprosio je

Najnovije