Moskar Zabava

ZVIJEZDA POD ZVIJEZDAMA

Koncert Damira Urban & 4 zatresao dubrovačku plažu Hotela Dubrovnik Palace

ZVIJEZDA POD ZVIJEZDAMA

Sinoćnji koncert Urbana & 4 doslovno je zatresao dubrovačku plažu Hotela Dubrovnik Palace. Uklapajući se perfektno u ambijent Vala Beach kluba - pod strmim stijenama uz obalu – koncert je zvučao još dramatičnije, a i scena je izgledala još teatralnija.

Prisutan na hrvatskoj glazbenoj sceni već više od 30 godina kao frontman Laufera i poslije dio Urban & 4, Damir Urban je sinoć pred dubrovačkom publikom nastupio sa jasnim umjetničkim integritetom i vizijom. Kombinirajući teški zvuk rocka s hrđom grungea i plesnim “house” ritmovima, Urban koji je ipak prvi na ovim prostorima zakoračio u moderni pop, održao je jedinstveni rock koncert u kojem su uživali brojni Dubrovčani.

Vjeran svom ekstravagantnim imidžu, Urban je i sinć dokazao kako posjeduje istančan smisao za dramaturgiju i neponovljivu karizmu.

Koncert Urbana & 4 održan je u sklopu programa 'Zvijezde pod zvijezdama' koju Jadranski luksuzni hoteli organiziraju trinaest godina zaredom tijekom ljetnih mjeseci. Sljedeći koncert u sklopu programa je ujedno i završni - koncert Tonija Cetinskog koji će se održati 24. kolovoza u Vala Beach Club-u Hotela Dubrovnik Palace.

Naslovnica Zabava

Najčitanije

Kleknuo je na Srđu i zaprosio je

Kleknuo je na Srđu i zaprosio je
Na društevnim mrežama traži se  dvoje zaljubljenih da preuzmu fotografiju romantičnog trenutka prosidbe na Srđu....
Kleknuo je na Srđu i zaprosio je

Najnovije