StoryEditorOCM
ModaMOJ STIL - ELI BAUTOVIĆ

Svečane haljine moji su savršeni unikati

Piše Tea Stjepović
Foto: Tonči Plazibat/Hanza Media
8. siječnja 2018. - 10:12

Eli Bautović naš je ovotjedni izbor u rubrici Moj stil. Vaterpolist Juga CO Marko Bautović i njegova Eli, 2016. godine bili su glavni protagonisti kratkog filma koji je na svojoj facebook stranici objavio Cinestar, a kojim je popularni Baule na romantičan i originalan način zaprosio svoju djevojku. U međuvremenu su postali roditelji malene Loris, a majka i kućanica Eli uhvatila je malo vremena za poziranje ekipi Moskara.

Kako bi opisala svoj stil?
Nisam odana nekog određenom stilu, jednostavno volim sve ono što mi se svidi u ogledalu, i većinom igram na sigurno. Stvarno svašta kombiniram, sportsko, casual, glam...ovisi o prilici.

Bez kojeg komada odjeće ne bi mogla ?
Uf, voljela bih da ovo pitanje nije na popisu. Stvarno svašta imam i volim od odjeće i obuće, ali mogla bih izdvojiti sportske tajice. U njima se osjećam savršeno, udobne su mi i praktične. Nije da ćete me vidjeti isključivo u njima, volim trenirati, a sada pogotovo kada imam dijete, one su mi nezamjenjivi komad u garderobi. Prije sam voljela isključivo ono što lijepo izgleda, i to je bilo to, a sada puno više pažnje obraćam na odjeću u kojoj se osjećam ugodno, a i udobno. Ipak, nisam odbacila ono što je lijepo, a neudobno, već sve miješam i kombiniram.

Cijeli razgovor pročitajte u novom broju Moskara..
 

26. travanj 2024 21:14