StoryEditor
ŽupaDV ŽUPA DUBROVAČKA |

ŽUPSKE ODGOJITELJICE SAZNALE KAKO DJECA PROŽIVLJAVAJU STRES Završetak edukacije „Primjena terapeutske igre u vrtićkom okruženju“

Piše DV
26. listopada 2020. - 15:25
Dječji vrtić Župa dubrovačka
Psihologinja Tea Knežević iz Centra Proventus održala je 21. i 22. listopada 2020. godine deveti i deseti, ujedno i zadnji, modul edukacije „Primjena terapeutske igre u vrtićkom okruženju“ u Dječjem vrtiću Župa dubrovačka. Navedena edukacija financirana je sredstvima dobivenima projektom „Unaprjeđenje usluga u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja dječjeg vrtića općine Župa dubrovačka“, a shodno novonastaloj situaciji provedena je uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

Polaznice edukacije su na ovom susretu imale priliku saznati kako djeca proživljavaju stres, koje konkretne situacije rezultiraju stresom kod djeteta, kako se koriste terapeutske priče i lutke. Potom su voditeljica edukacije i polaznice rezimirale cjelokupni sadržaj edukacije s ciljem integracije znanja. Na samom kraju polaznice su, uz ugodno druženje s voditeljicom, dobile certifikate, odnosno potvrdu za pohađanje gore navedene edukacije.
loading...

Izdvojeno

21. studeni 2020 16:53