StoryEditorOCM
ŽupaNEZAVISNI VIJEĆNICI U OPĆINSKOM VIJEĆU

ŽUPKA ĆE SE ZVATI Osniva se nova stranka u Župi dubrovačkoj

Piše d.v.
22. studenog 2019. - 12:12
Osniva se nova politička stranka u Župi dubrovačkoj. Osnivačka skupština nove političke stranke održat će se u nedjelju u 18 sati u Srebrenom, u hotelu Sheraton.
- Župska stranka (ŽUPKA) je stranka koja okuplja ljude različitih svjetonazora, aktualne vijećnike triju nezavisnih lista, i nije zaokupljena određenom političkom doktrinom, osim boljitka i napretka Župe dubrovačke. Usredotočena je na rješavanje realnih, svakodnevnih problema s kojima se susreću stanovnici Općine Župe dubrovačke i Dubrovačko-neretvanske Županije.
Naš fokus je na radu, stvaranju učinkovite lokalne i regionalne samouprave, kreiranju infrastrukturnih i socijalnih preduvjeta koji će osigurati nesmetan razvoj lokalne i regionalne zajednice, pri tome posebno vodeći računa o održivom i ekološki prihvatljivom razvoju. Cilj nam je izgraditi pravednu lokalnu i regionalnu samoupravu koja građanima polaže račune i koja će služiti kao dobar primjer drugim lokalnim sredinama u Republici Hrvatskoj - napisano je u pozivu za Osnivačku skupštinu.
Kako doznajemo predsjednik stranke bit će Antun Bašić, a zamjenik Marko Miloslavić.
26. travanj 2024 08:39