StoryEditorOCM
ŽupaOPĆINA ŽUPA DUBROVAČKA

Subvencija za prijevoz studentima 400 kuna

Piše DV
11. prosinca 2020. - 12:12
Sukladno Odluci o socijalnoj skrbi Općina Župa dubrovačka redovnim studentima koji studiraju izvan Grada Dubrovnika sa prebivalištem na području Općine Župa dubrovačka, osigurava pravo na subvencionirane troškove prijevoza jedanput u kalendarskoj godini. Subvencija iznosi 400 kuna, a studenti je ostvaruju uz predočenje potvrde o redovnom upisu u akademsku godinu. Ovo pravo ne mogu ostvariti korisnici stipendije Općine Župa dubrovačka.
- Pozivam sve studente koji u ovoj kalendarskoj godini nisu iskoristili svoje pravo na subvenciju od 400 kuna, da ga zatraže kako bi u ovo božićno vrijeme došli svojim obiteljima i s njima zajedno proslavili nadolazeće blagdane - rekao je Silvio Nardelli.
Općina Župa dubrovačka, sukladno spomenutoj Odluci pokriva troškove svima onima koji se liječe od teških i zloćudnih bolesti izvan Dubrovačko neretvanske županije. Za liječenje teških bolesti bolesnicima se dodjeljuje jednokratna novčana pomoć u iznosu od 3.000 kuna. Ovo je samo jedan od niza drugih oblika pomoći obiteljima i kućanstvima, javljaju iz Općine Župa dubrovačka.

 
23. travanj 2024 18:16