StoryEditorOCM
ŽupaU OPĆINI ŽUPA DUBROVAČKA

Potpisali ugovor o sufinanciranju rekonstrukcije i izgradnje nogometnog igrališta za najmanje uzraste

Piše DV
21. travnja 2021. - 10:54

Prilikom jučerašnjeg posjeta Općini Župa dubrovačka, župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić i predsjednik NK Župa dubrovačka Đuro Lonza potpisali su ugovor o sufinanciranju rekonstrukcije i izgradnje nogometnog igrališta za najmanje uzraste, te nabavke opreme za potrebe kluba.

Nakon uspješne izgradnje pomoćnog nogometnog igrališta s umjetnom travom, Općina Župa dubrovačka suradno s NK Župa dubrovačka nastavila je s ulaganjem u sportsku infrastrukturu u SRC Čibača. Započeti radovi na rekonstrukciji glavnog nogometnog terena su pri samom kraju, a središnji državni ured za sport pri Ministarstvu turizma i sporta sufinacirao je projekt rekonstrukcije u ukupnom iznosu od 418.000 kuna, dok je Općina Župa dubrovačka u svom proračunu za 2021. godinu osigurala dodatnih 422.000 kuna. 

Briga o djeci i mladeži prioritet su Općine Župa dubrovačka, te će se izgradnjom pomoćnih nogometnih igrališta koja su obogaćena za još jedno i rekonstrukcijom glavnog nogometnog terena NK Župa dubrovačka značajno popraviti uvjeti za odvijanje trenažnih procesa i natjecanja svih uzrasta kluba.

19. travanj 2024 10:32