StoryEditorOCM
ŽupaGROBLJE DUBAC

Počinje utvrđivanje liste zainteresiranih, uskoro i raspisivanje javne nabave za izgradnju grobnica na groblju Dubac

Piše DV
14. prosinca 2021. - 11:57
Uskoro slijede pozivi svih koji su već iskazali interes za kupnju grobnih mjestaFotoarhiv Grada Dubrovnika

Na danas održanom sastanku, direktor Groblja Dubac Đuro Lonza izvijestio je dubrovačkogt gradonačelnika Mata Frankovića i načelnika Općine Župa dubrovačka Silvija Nardellija kako je Društvo spremno raspisati javnu nabavu za izgradnju grobnica na groblju Dubac.

U narednim danima djelatnici Groblja Dubac započet će s pozivanjem svih onih koji su ranije iskazali interes za kupnju grobnih mjesta, a kako bi se ažurirala i potvrdila lista zainteresiranih te odredio termin kada trebaju doći u ured društva Groblje Dubac u zgradi Općine u Srebrenom, gdje će im biti izdana privremena rješenja. Sukladno privremenim rješenjima korisnici će trebati obaviti avansnu uplatu u iznosu od 90 % ukupnog iznosa, u roku od 30 dana. Paralelno s ovim postupkom, u siječnju 2022. godine raspisat će se nabava za izgradnju grobnica, a čija će izgradnja, nakon provedenog postupka javne nabave te odabira izvođača radova, prema procjenama trajati 18 mjeseci.

image
S danas održanog sastanka u Općini Župa Dubrovačka     
Fotoarhiv Grada Dubrovnika

Realizacijom ovog projekta riješit će se  jedan od gorućih problema građana grada Dubrovnika i općine Župa dubrovačka u posljednjih deset godina.

Mole se građani koji su ranije iskazali interes, a mijenjali su adresu i kontakt podatke, da ažurirane podatke pošalju na e-mail: groblje.dubac@du.t-com.hr.

30. travanj 2024 15:27