StoryEditorOCM
ŽupaOTVORENE PONUDE |

Počinje izgradnja kanalizacije u naselju Čibača

Piše dv
5. svibnja 2021. - 15:27

Iz Općine Župa dubrovačka javljaju kako su danas kroz postupak javne nabave otvorene ponude za izgradnju I faze sustava odvodnje otpadnih voda naselja Čibača i Poslovne zone Čibača (dionica od Kupara do ulice dr. Ante Starčevića).

Pristiglo je 5 ponuda za izvođenje radova,a najpovoljnija je ponuda tvrtke Miletić d.o.o. u iznosu od  3.524.867,50 (s uključenim PDV-om).

Sredstava su osigurna u proračunu Općine Župa dubrovačka, a očekuje se i sufinanciranje od strane Hrvatskih voda. Radovima će se pristupiti po završetku postupka javne nabave tj. zakonski propisanih rokova za eventualnu žalbu.

Paralelno s time, već je u tijeku izrada Glavnog projekta za izdavanje građevinskih dozvola za II. i III. fazu kanalizacije Čibača, a zajedno s tvrtkom Vodovod Dubrovnik i Hrvatskim vodama i izrada projektne dokumentacije za cjelovit sustav Aglomeracije Župa dubrovačka koji uključuje kompletno rješavanje vodoopskrbe i što je najvažnije kanalizacije uključujući i dovršetak postojeće mreže kao i izgradnju pročistača s novim ispustom na već predviđenoj lokaciji u Kuparima.

03. lipanj 2023 04:03