StoryEditorOCM
ŽupaLIJEPA HUMANITARNA PRIČA

‘Osmijeh za osmijeh‘: Vrhunski splitski chef Hrvoje Zirojević kuhao za jednog posebnog trogodišnjeg župskog junaka Matiju

Piše Anđelka Kelava
3. prosinca 2022. - 20:47

U Župi dubrovačkoj i ove godine se ‘ispisuje‘ lijepa humanitarna priča nazvana ‘Osmijeh za osmijeh‘.

Ove godine junak priče je Matija koji ima 3 godine. Njegova borba sa spinalnom mišićnom atrofijom donosi puno izazova za njega a i za njegove roditelje. Stoga smo jako sretni da uz pomoć naših sugrađana im možemo biti ruka pomoći na tome putu – poručuju organizatori ove akcije Mia, Veronika, Deša i Željka.

Uz to što se nudi mogućnost stvaranja lijepe obiteljske i prijateljske uspomene, još važnije je što se pruža prilika da postanemo dio kolaža dobrote za ovog posebnog župskog dječaka.

Akcija je počela  u petak i traje do nedjelje. Od 9 do 21 sat organizirano je fotografiranje u posebnom kutku za čije se blagdansko ozračje pobrinula Cvjećarna Patrea.

Ovogodišnji program organizatori su obogatili popratnim sadržajem. Sva tri dana posjetitelje u jutarnjim i večernjim terminima zabavljaju glazbenici: DJ Petra, Željko Barač, Bloombox bend, Pero Škobelj i ostali.

Organizatori su napravili i kutak Djeda Božićnjaka za poseban doživljaj mališana koji s roditeljima navrate do One Suit hotela u Župi dubrovačkoj!

Za šljokice i slikanje na licu zadužene su Kike Make Up i Maja Krile.

Za dobar zalogaj pobrinuo se vrhunski splitski chef Hrvoje Zirojević koji je nedavno oduševio svojim delicijama i španjolski kraljevski par koji je bio u posjeti Hrvatskoj.

Nagrađivani splitski chef u večernjim satima, u novouređenom restoranu One Suite hotela u Srebrenom pripremao je svoje poznate delicije od bakalara, a na jelovniku se moglo naći i ponešto za sve one koji nisu ljubitelji ribe.

- Veliko hvala Hrvoju Zirojeviću što je iz Splita, uz svoj prebukirani raspored, došao i svojim kulinarskim umijećem dao prilog za našeg Matiju - poručili su organizatori.

17. travanj 2024 15:59