StoryEditorOCM
ŽupaHIT SU OVOGA LJETA

Nakon Korčule postavljena je i u Srebrenom, postale su pravi hit na Instagramu, jeste li se već slikali

Piše Anđelka Kelava
15. srpnja 2024. - 10:34

Nekoliko proteklih ljetnih sezona na sve više plaža na našem Jadranu postavljene su ljuljačke u moru, mnogima omiljene za savršene Instagram fotografije. Prekrasna atrakcija koja krasi sad već mnogobrojne plaže u Hrvatskoj, na fotografijama izgleda čarobno i stvara nezaboravnu ljetnu uspomenu. 

Na jednom od naših najjužnijih i najljepših otoka, Korčuli, skriva se plaža i beach bar koji nude atrakciju dostojnu Balija. Radi se o ljuljački u moru u sklopu uređene plaže La’Banya koja je dio ponude apartmana Korčula Hills. Cijeli je kompleks smješten u mjestu Žrnovska Banja koje gleda na Pelješac, nekoliko uvala udaljeno od grada Korčule, a nudi brojne atrakcije i sadržaje za sve uzraste. Ova je morska ljuljačka s vremenom postala toliko popularna, da se u vrijeme najveće špice sezone za nju stvaraju redovi u moru za fotkanje, pa ju je najbolje posjetiti u predsezoni.

Druga ljuljačka u moru na Korčuli na ovoj listi nalazi se u sklopu bara Moro beach Stupe na otoku Vela Stupa, smještenom negdje između Korčule i Pelješca. To je ujedno i jedina atrakcija na tom malom otočiću, a turisti ovdje uglavnom dolaze sa svojim brodicama i jedrilicama. Netaknuta priroda, ova ljuljačka i morsko plavetnilo ovog mjesta obaraju s nogu.

 

Od ovoga ljeta i Srebreno je dobilo svoju ljuljačku na moru koja je već postala pravi hit. Postavljena je na samom početku župske vale na plaži ispred hotela Sheraton.

 

 

 

19. rujan 2024 04:22