StoryEditorOCM
ŽupaNakon prometne nesreće

Lovorko Klešković podnio ostavku na dužnost predsjednika župskog HDZ-a i Općinskog vijeća

Piše DV
5. svibnja 2023. - 09:33

Na sjednici predsjedništva Općinskog odbora HDZ-a Župa dubrovačka Lovorko Klešković je podnio neopozivu ostavku na mjesto predsjednika OO HDZ-a Župa dubrovačka. Klešković je također izvijestio predsjedništvo HDZ-a kako istovremeno podnosi i neopozivu ostavku na mjesto predsjednika i člana općinskog Vijeća Župa dubrovačka:

- Predsjedništvo HDZ-a izrazilo je svoje veliko žaljenje i prihvatilo ostavku  Lovorka Kleškovića kao iznimno odgovoran i moralan čin, te mu se zahvalilo za sve što je kao utemeljitelj, dugogodišnji vijećnik i predsjednik Vijeća, te predsjednik  HDZ-a u Župi dubrovačkoj učinio za napredak Župe u proteklom razdoblju sve od 1990. godine.

Sukladno čl. 75 točka 4. Statuta HDZ-a, OO HDZ-a će između svojih članova izabrati vršitelja dužnosti predsjednika, te će pripremiti nove izbore za vodstvo stranke najkasnije u roku od 6 mjeseci.

Kao čin potpore Kleškoviću, ali i kako bi se otvorila mogućnost provedbe cjelovitog demokratskog izbornog procesa novog vodstva HDZ-a Župa dubrovačka, ostavke su podnijela i dva potpredsjednika HDZ-a Župa dubrovačka Vlatko Vuletić i Đuro Lonza – navodi se u priopćenju OO HDZ-a Župa dubrovačka.

04. lipanj 2023 00:07