StoryEditorOCM
ŽupaPRIKUPLJAT ĆE SE SREDSTVA ZA POMOĆ U LIJEČENJU

HUMANITARNI KONCERT Balom, pjesmom i srcem za Jakova Bulića

Piše DV
11. travnja 2018. - 10:44

U subotu, 14. travnja s početkom u 20 sati u velikoj sportskoj dvorani OŠ Župa dubrovačka održat će se humanitarna folklorna priredba za pomoć Župljaninu Jakovu Buliću, uz premijerni nastup novoosnovane veteranske sekcije KUD-a Marko Marojica, a osim njih nastupit će svi članovi društva, od najmanjih do tamburaške sekcije.

Gosti iznenađenja bit će folkloraši Etno kluba Zagreb koji će uljepšati večer kontinentalnim pjesmama i plesovima. Dan poslije, u nedjelju 15. travnja zajedničkim nastupom druženje će završiti u Gradu ispred crkve sv. Vlaha s početkom u 11 sati, javljaju iz Župe dubrovačke. 

Voditelj Etno kluba Zagreb je Nenad Breka, umirovljeni plesač Nacionalnog folklornog ansambla Lado, koreograf i dugogodišnji prijatelj i suradnik KUD-a Marko Marojica, čiji je voditelj Mateo Ćanić. Iz tog prijateljstva se i rodila ideja za zajednički nastup. Jakov je bio aktivni član Moto kluba Nomadi iz Župe dubrovačke, bivši hrvatski branitelj, te redoviti dobrovoljni donator krvi pri Crvenom križu, a prije 3 godine doživio je moždani udar.

Čovjeku, koji je uvijek pomagao drugima sada treba naša pomoć. Odazovite se na koncert, uživajte u balu, pjesmi i zvucima iz svih krajeva Lijepe naše, te dobrovoljnim prilogom podržite našu folklornu priredbu - pozivaju iz KUD-a Marko Marojica Župa dubrovačka.

Umjesto ulaznica moći će se donirati dobrovoljni prilog. Sav iznos bit će predan obitelji Jakova Bulića za pomoć pri lječenju.

26. travanj 2024 18:22