StoryEditorOCM
ŽupaLOKALNI IZBORI 2021. |

BAŠIĆ Zahvaljujemo biračima, nastavit ćemo biti konstruktivna i angažirana oporba koja će kontinuirano braniti interese stanovnika Župe dubrovačke

Piše Dv
24. svibnja 2021. - 14:50

Predsjednik Župske stranke - Župke Antun Bašić priopćenjem je izrazio zahvalnost biračima.

- Na samom početku lokalnih izbora pred članove i vodstvo ŽUPKE smo postavili ambiciozan plan dobivanja povjerenja većine stanovnika Župe dubrovačke kako bismo proveli u djelo sve naše planove. U tom smjeru smo vodili našu kampanju i kreirali svoj izborni program. Entuzijazam te svježe i kvalitetne ideje vođenja općine bili su uporište našega rada. Uložili smo maksimalne napore kako bi predstavili sebe i svoju viziju naše zajednice, a taj trud su prepoznali birači Župe dubrovačke, pa smo tako dobili povjerenje od 1538 Župki i Župljana. Taj rezultat znači da u novom sazivu Općinskog vijeća Župska stranka ima pet vijećnika, što je do sad rekordan rezultat za bilo koju od stranaka koje su se natjecale na lokalnim izborima u Župi (osim HDZ-a).

Taj rezultat znači da ćemo u naredne četiri godine nastaviti biti konstruktivna i angažirana oporba koja će kontinuirano braniti interese stanovnika Župe dubrovačke, koja će vladajuće tjerati da daju svoj maksimum i koja će i dalje hrabro iznositi činjenice i istinu, bez obzira sviđala se ta istina nekome ili ne. ŽUPKA će i dalje biti snažan korektiv i glasan branitelj interesa svih stanovnika Župe dubrovačke. Zahvaljujemo se svim članovima koji su na bilo koji način sudjelovali u dosadašnjem radu Župske stranke te posebno onima koji su svakodnevno doprinosili izbornoj kampanji naše stranke. Zahvaljujemo se našim promatračima, članovima biračkih odbora i svima vama koji su nas svojim porukama, pozivima i razgovorima bodrili u našoj borbi. Pred nama su četiri godine pune izazova s kojima se kao zajednica moramo suočiti, a mi ćemo svojim radom još jednom uložiti maksimalne napore kako bi doprinijeli razvoju naše zajednice. Naš put dakle ostaje isti, naš žar i volja za radom za opće dobro ostaju isti. Zahvaljujemo svim biračima koji su iskoristili svoje demokratsko pravo i koji su izašli na izbore te im ovom prilikom čestitamo na izboru, napisao je Bašić.

16. travanj 2024 11:04