StoryEditorOCM
PrimorjePREDSTAVLJAJU ŽUPANIJU |

UZ MENTORSTVO UČITELJICE NATAŠE PASKOVIĆ Četvrtaši Osnovne škole Slano prijavili se na festival učeničkih igrokaza "POZOR! Plivamo na sceni 10"

Piše Dv
8. lipnja 2021. - 15:44

Učenici 4. razreda OŠ Slano uz mentorstvo učiteljice Nataše Pasković prijavili su se na festival učeničkih igrokaza POZOR! Plivamo na sceni 10 u organizaciji dječjeg kreativnog centra DOKKICA. Zajednički su pripremili igrokaz pod nazivom "Jutro mravlje kraljice" dok je učenik Josip Burić nastupio s monologom "Kako sam zbog jedne zadaće zavolio školu". Jedini su se prijavili iz ovog dijela Hrvatske te na taj način ponosno predstavljaju našu, Dubrovačko-neretvansku županiju. Iako je prvotni plan bio zamišljen da se festival održi uživo na kazališnim daskama zbog situacije s koronavirusom odlučeno je da se ipak održi u online okruženju od 7. do 11. lipnja.

Virtualna pozornica Dokkice na kojoj će se moći gledati snimke igrokaza nalazi se OVDJE.

Jedna od nagrada koja će se podijeliti na ovom festivalu bit će i NAGRADA PUBLIKE, odnosno osvojit će je najgledaniji video igrokaza. Stoga pozivamo sve da daju podršku našim malim četvrtašima na način da pogledaju njihova dva video snimka nastupa. Iste je moguće i dalje dijeliti preko društvenih mreža kako bi se skupio što veći broj pregleda. Gledajući realno, koliko su truda i ljubavi uložili u pripremanje igrokaza kao i snimanje istog svakako zaslužuju podršku.

25. travanj 2024 18:43