StoryEditorOCM
PelješacHUMANITARNA NOĆ OREBIĆA

Za kupnju CT aparata u Domu zdravlja Korčula

Piše Facebook stranica Udruga Za Orebić Foto: B.Poluta, TZOO
5. kolovoza 2017. - 21:32

Sinoć je u Orebiću bila noć humanosti i zajedništva, bazirana na slavnoj kapetanskoj tradiciji. Sa željom da se pomogne svima koji žive u našem okružju, cijeli prilog namjenjen je kupnji CT aparata u Domu zdravlja Korčula.

Pod dirigentsku palicu Lige protiv raka PKML uključili su se sva kulturno umjetnička društva, velika većina gospodarskih objekata i veliki broj privatnih osoba. Svak od njih od srca je dao svoje proizvode, znanje ili sebe. Brojni gosti uživali su u svim delicijama koje su spravljane na brojnim lokacijama naše šetnice, a kapetani i Peliške koje su šotobraco prolazili šetnicom, koji su sidili u kortama ili pjevali sa balkona bili su prava atrakcija.

Iz Udruge Za Orebić apeliraju organizatorima kako bi se ovakve tradicijske večeri trebale nastaviti organizirati i sljedeće godine i to u drugoj polovici 08.mj. kada je manja gužva, gdje bi duh tradicije došao više do izražaja.

isto tako, zahvalili su se organizatorima, koji su se dobrano namučili po ovoj vrućini organizirati ovako zahtjevan projekt.

23. travanj 2024 18:25