StoryEditorOCM
PelješacNajbolje od Pelješca i Orebića na jednom mjestu

TZ Općine Orebić predstavila novu web stranicu

Piše dv
19. siječnja 2022. - 09:29

Najbolje od Orebića i Pelješca od sada se može pronaći na jednom mjestu, za sada na hrvatskom, engleskom, njemačkom i poljskom jeziku.

Nova web stranica TZ Općine Orebić iznimno je bogata raznovrsnim sadržajem, povećana je brzina učitavanja, jednostavnija je navigacija, te je prilagođena internet tražilicama. Osim toga, sadržaj je preveden na tri jezika - engleski, njemački i poljski, a u stranici je integrirana i interaktivna karta brdsko biciklističkih i planinarskih puteva.

Izradu i dizajn web stranice potpisuje tvrtka Mint Media iz Dubrovnika. Sadržaj je izrađen u suradnji s Đurđicom Šimičić iz tvrtke Feel IQM i stručnjacima content marketinga.

„Web stranicu osmislili smo i dizajnirali kako bi na najbolji mogući način prezentirani ponudu Orebića i Pelješca i prilagodili je potrebama suvremenih putnika koji s minimalnim brojem klikova žele doznati što više o destinaciji“, ističe Ivan Ivušić, predstavnik  tvrtke Mint Media.

Na stranici su posebno naglašeni dio outdoora (vanjskih aktivnosti) kao što su windsurfing, brdski biciklizam i planinarenje, te smještaja, gastronomije i, naravno, vinarstva, kao i Integralno upravljanje kvalitetom (IQM Destination) kojim se ističe najkvalitetnija ponuda u destinaciji.

„Cilj nam je putem web stranice gosta čim bolje informirati o ponudi našeg kraja, a web ćemo još dodatno proširiti s povijesnim sadržajem, te smo već počeli s prikupljanjem zanimljivih informacija u suradnji s Pomorskim muzejom u Orebiću“, kaže Marko Galiot, voditelj destinacijskog menadžmenta TZ Općine Orebić.

Web stranicu možete pogledati na: www.visitorebic-croatia.hr

07. svibanj 2024 23:16