StoryEditorOCM
PelješacInicijativa koja okuplja zajednicu

Projekt „Zajedno smo jači“

Piše PROMO
12. svibnja 2023. - 09:05

Projekt "Zajedno smo jači" promovira volonterizam kroz organiziranje radionica izrade suvenira koje su otvorene za sve članove udruge, djecu i volontere. Ovaj projekt je inicijativa koja okuplja zajednicu i promovira društveno odgovorno ponašanje.

Članovi udruge, djeca i volonteri rade zajedno kako bi stvorili različite suvenire i pripravke od ljekovitog bilja. Kroz ovaj projekt, sudionici imaju priliku unaprijediti svoje vještine i naučiti nove tehnike izrade suvenira. Također, stvaraju se nove prijateljske veze i zajednički se djeluje u postizanju ciljeva projekta.

Zahvaljujući ovakvim inicijativama, volonterizam se promiče kao važna vrijednost u društvu. Kroz volontiranje, ljudi mogu doprinijeti zajednici, upoznati nove ljude i stvoriti pozitivnu atmosferu. Sudjelovanje u projektu poput "Zajedno smo jači" pruža izvanrednu priliku za stjecanje novih vještina, razvijanje kreativnosti i obogaćivanje životnog iskustva.

Ovaj projekt je sjajan primjer kako zajedničkim naporima možemo ostvariti pozitivne promjene u društvu. Sudionici projekta su dokaz da svatko od nas može biti volonter i da se zajedničkim radom može postići mnogo više. Pozivamo sve koji se žele uključiti da se priključe projektu "Zajedno smo jači" i doprinesu zajednici svojim vještinama i idejama.

Udruga djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom “Djeca Pelješca “, Janjina 68, 2. kat, 20246 Janjina, s partnerima Općina Janjina, Udruga Dva skalina i Udruga Poseban prijatelj provodi  projekt  Zajedno smo jači (UP.04.2.1.11.0040), u vrijednosti od 472.038,68 kuna.

Projekt traje 18 mjeseci, s ugovorenim iznosom od 472.038,68 HRK, od čega je 85% (401.232,87 kn) financirano iz Europskog socijalnog fonda, a 15% iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (70.805,81)

image

PARTNERI PROJEKTA: Zajedno smo jači

image

Projekt je sufinancirala Europska unija sredstvima Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge Djeca Pelješca.

19. travanj 2024 02:30