StoryEditorOCM
Pelješacsretan kraj

Prišlići iz Janjine zahvaljuju svima koji su se uključili u potragu za članicom njihove obitelji: ‘Hvala Vam dragi ljudi, znani i ne znani na ukazanoj ljubavi i poštovanju za našu mamu i baku! Neka svaka Vaša buduća akcija ima ovakav radostan ishod!‘

Piše DV
8. rujna 2022. - 14:08

Koliko znači pravovremena obavijest onima koji traže i spašavaju dovoljno govori nedavna priča s Pelješca. Nakon što je dojavljeno Centru 112 da je iz Janjine nestala Blaženka Prišlić, odmah su se uključile sve službe ali i brojni mještani i potraga je uspješno okončana i to sa sretnim krajem. Čitajući zahvalu, bit će vam jasno što se sve pokrenulo na kopnu, moru i u zraku i srećom, dobro završilo. Obitelj je stoga uputila zahvalu koju prenosimo u cijelosti.

"Želimo se zahvaliti svim dragim ljudima, službama koje su sudjelovale u potrazi za našom mamom i bakom gđom Blaženkom Prišlić. Hvala službi 112 koja je odmah obavila sve potrebne radnje.

Hvala policijskoj patroli koja se najbrže moguće po pozivu uključila i svim ostalim patrolama koje su se uključile kasnije, automobilom i motorom. Hvala cijeloj PU Ston zajedno sa načelnikom gosp. Frankovićem.

Velika hvala DVD Janjina na čelu s gospodinom Željkom Nožicom.

Hvala mještanima Janjine i Drača koji su se odmah dali u potragu organizirano i samoinicijativno.

Posebno zahvaljujemo načelniku općine Janjina, gospodinu Vlatku Mratović koji je cijeli dan nedjelje sudjelovao u potrazi i bio s nama, organizirano brinuo o jelu za službene osobe.

Hvala HGSS Orebić koja je odmah po dojavi došla na našu adresu i smjesta se organizirano i požrtvovno dala u potragu. Hvala HGSS Dubrovnik, Makarska, Karlovac. Hvala njihovim službama sa psima.

Hvala njihovim pomorskim snagama.

Hvala Beru i Nikši koji su svojim brodovima pretraživali more.

Hvala Antu i Milanu koji su digli dronove.

Hvala DVD Putniković.

Hvala gospođi i gospodinu koji su doputovali u svoju Villu kako bi nam ustupili snimke svoje kamere koja je potragu preusmjerila u pravom smjeru.

A posebna zahvala mladoj pripadnici HGSS koja je ugledala "ljubičastu spavačicu"  i pronašla našu mamu i babu.

Hvala HMP Janjina i našoj Aniti koja je mamu pregledala.

Hvala Vam dragi ljudi, znani i ne znani na ukazanoj ljubavi i poštovanju za našu mamu i babu!

Neka svaka Vaša buduća akcija ima ovakav radostan ishod!

Srdačno, Marija Prišlić Vilović, Mislav i Marin Vilović."

19. travanj 2024 08:55