StoryEditorOCM
NeretvaGospodarstvo |

PRIZNANJE METKOVSKIM TVRTKAMA Poljoprometu i Ćosić gradnji stigla Zlatna kuna

Piše S.SOLDO
14. listopada 2021. - 07:18
image
Zlatna kuna
Foto: Bozo Radic/CROPIX
HANZA MEDIA
Dvije tvrtke iz Metkovića, nagrađene su plaketom Zlatna kuna na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća Hrvatske gospodarske komore-Županijske komore Dubrovnik. U kategorijih malih trgovačkih društava Zlatnu kunu je dobila tvrtka Ćosić gradnja d.o.o., a u kategoriji srednjih trgovačkih društava Poljopromet d.o.o. Metković. Plaketa Zlatna kuna dodjeljuje se već 24 godine prema ekonomskim kriterijima, a vrednuje se i ukupni poslovni ugled trgovačkih društava, utjecaj na razvoj djelatnosti te doprinos gospodarstvu Dubrovačko-neretvanske županije.

Kanalizacija u Opuzenu

image
Radovi na izgradnje kanalizacije u Opuzenu
foto: facebook grada Opuzena

Među značajnijim projektima koje je izvodila tvrtka Ćosić gradnja d.o.o. je izgradnja sekundarne kanalizacijske mreže grada Opuzena, koji je sufinanciran sredstvima Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU-a.

image
Dubrovnik, 131021.
Ante Ćosić-predstavnik tvrtke Ćosić gradnja d.o.o.
Foto: Bozo Radic/CROPIX
HANZA MEDIA

Vinarstvo i vinogradarstvo na Komarni

image
Vinogorje Komarna.
Foto: Denis Jerkovic/CROPIX
HANZA MEDIA

Trgovačko društvo Poljopromet d.o.o utemeljeno je 1993. Temeljna djelatnost društva je trgovina, ali i proizvodnja i uzgoj vinove loze, te prerada maslina (uljara). Poljopromet danas posluje sa preko 300 domaćih i inozemnih tvrtki i dobavljača i u potpunosti je privatno vlasništvo.

image
Marko Dominiković-predstavnik tvrtke Poljopromet d.o.o.
foto: Božo Radić/Cropix
Božo Radić/Cropix
30. travanj 2024 19:14