StoryEditorOCM
NeretvaZANIMLJIV PROJEKT

Predstavljanje Erasmus+ projekta "Beyond the limits with learning" u Narodnoj knjižnici Ploče

Piše Ante Šunjić
21. listopada 2022. - 21:06
Predstavljanje Erasmus+ projekta ”Beyond the limits with learning” u Narodnoj knjižnici PločeAnte Šunjić/

Informativno, edukativno i zabavno bilo je u Narodnoj knjižnici Ploče na predstavljanju projekta "Beyond the limits with learning". Ivana Pudar Pećar, školska voditeljica projekta, okupljenima je predstavila projekt u cijelosti, kratkoročne i dugoročne ciljeve i ostvarene rezultate. Pojasnila je tijek provedbe projekta koji je trajao dvije godine i još nije u potpunosti završen. Istaknula je vrijednost radionica provedenih u školi i pokazala kreativne učeničke radove.

Prikazala je zanimljivosti prvih dviju mobilnosti te je posebno emotivno predstavila trud i rezultate pločanskoga domaćinstva koje je od većine gostiju ocijenjeno odličnom ocjenom.

Ravnateljica Tihana Pažin osvrnula se na posjet Slovačkoj te je istaknula važnost i vrijednost Erasmus+ projekata za školu u Pločama. Knjižničar Mario Bebek iznio je detalje mobilnosti u Sjevernoj Makedoniji dok je Mario Pažin prenio učeničke dojmove i ispričao još neispričane anegdote s putovanja i radionica. Učiteljica Adriana Kostanić Burić predstavila je posljednju projektnu mobilnost, održanu u Poljskoj, u rujnu ove godine.

Završna misao bila je: Učenje je cjeloživotni proces i učiti možemo od svakoga i u svakoj situaciji! Večer je začinjena Bingo igrom na kraju koja je zabavila okupljene, a posebno razveselila nagrađene.

 

03. svibanj 2024 00:14