StoryEditorOCM
NeretvaKad knjižničarka Ivana režira svi su veseli !

Pogledajte kako su učenici i učitelji OŠ Stjepana Radića iz Metkovića zaplesali u ritmu "Rim Tim Tagi Dim"

Piše Stanislav Soldo
10. svibnja 2024. - 14:36

U svakom kutku Lijepe Naše vlada prava euforija, ravna onoj nogometnoj. Nestrpljivo se čeka nastup hrvatskog predstavnika Baby Lasagne na Eurosongu.

Svi se nadaju kako će upravo pjesma ‘Rim Tim Tagi Dim‘ pobijediti na ovogodišnjem Eurosongu, a u prilog nam idu i kladionice koje upravo Marku Purišiću daju najveću šansu za pobjedu. Za Marka, odnosno Baby Lasagnu navijaju mnogi, a između ostaloga i djelatnici te učenici OŠ Stjepana Radića u Metkoviću. U skladu s tim, objavili su i video podrške koji je snimila knjižničarka Ivana Čarapina. Učenici i djelatnici OŠ Stjepana Radića putem videa poslali su veliku podršku Baby Lasagni i njegovome timu, a posebno bivšemu učeniku škole Luki Grgiću – članu hrvatske delegacije i kreativnome direktoru nastupa.

- I vrapci na grani znaju da je zarazni ritam Rim Tim Tagi Dim zaludio i staro i mlado i da je Baby Lasagna postao pravi fenomen: talentiran, vrijedan, skroman, svjetski, a naš. S nestrpljenjem čekamo veliko subotnje finale, s nadom u pobjedu i dolazak spektakla Eurosonga u Hrvatsku; 35 godina nakon Rive, prvi put nakon samostalnosti Hrvatske. Bože, daj da tako i bude! Kako bismo bili spremni i zagrijali se za veliko finale, knjižničarka Ivana Čarapina skupila je veselo društvance djelatnika i učenika OŠ Stjepana Radića i snimila spot podrške hrvatskom timu u Švedskoj, poručili su iz metkovske osnovne škole Stjepana Radića.

12. srpanj 2024 14:43