StoryEditorOCM
Neretvaulaganje u sport !

Partnerstvo osiguravajuće kuće i nogometnog kluba iz Metkovića: Neretvi stigla vrijedna donacija

Piše Stanislav Soldo
6. lipnja 2024. - 16:04

Nogometna lopta se u Metkoviću pojavila davne 1919., a kroz svoju dugu povijest nogomet i NK Neretva postali su važan dio lokalne zajednice u kojoj, kroz svoje brojne aktivnosti i natjecanja, daje veliki doprinos zdravom odrastanju novih generacija. Prepoznavši napore ali i značaj Neretve u lokalnoj zajednici Groupama osiguranje je, njegujući tradiciju društveno odgovornog poslovanja cijele grupe kojoj pripada, odlučila partnerskim odnosom podržati napore Kluba. 

   - Kroz našu suradnju s NK Neretvom želimo podržati ne samo sportske uspjehe, već i cjeloviti razvoj mladih talenata. Vjerujemo da je ulaganje u mlade danas, ključ za bolju zajedničku budućnost. Groupama osiguranje posvećeno je stvaranju prilika za mlade sportaše i promoviranju zdravog načina života. Ponosni smo što možemo doprinijeti izgradnji snažne i održive zajednice i kroz ovakve inicijative, izjavio je Frano Bilokapić, menadžer prodaje Groupama osiguranja.

image

NK Neretva dobila je vrijednu donaciju

metkovic.hr

Zadovoljstvo suradnjom koja bi trebala osigurati kontinuirani napredak, naglasio je i predsjednik NK Neretve Stanko Vidović.

   - Partnerstvo s Groupamom velika je potvrda našeg truda i predanosti. Zajedno nastavljamo stvarati kvalitetnu bazu za razvoj mladih sportaša koji će postati ponos našeg kluba i zajednice. Izuzetno nam je drago što su prepoznali klupski potencijal i ambiciju. Vjerujemo u ovu suradnju koja je i jedna vrsta garancije da će se klub nastaviti kretati istim putem na zadovoljstvo svih onih kojima je stalo do NK Neretve i Metkovića, naglasio je Vidović.

  - Partnerski odnos Groupama osiguranje i NK Neretve dokaz su kako sinergija između sporta i poslovnog svijeta rezultira značajnim i pozitivnim promjenama u društvu, izjavio je Mišo Glavinić koji u ovoj suradnji obnaša dvojaku funkciju, u NK Neretvi kao predsjednik Skupštine, a u Grupama osiguranju u funkciji je savjetnika Uprave za prodaju. 

 

25. lipanj 2024 05:42