StoryEditorOCM
NeretvaU NIZOZEMSKOJ

Nakon tri izgubljena finala, preko „Air Force Nederland“ i Poljaka do zlata. Pločani Marijo Batinović, Ivan Marković i Josip Stjepanović osvojili prvo mjesto na Svjetskom prvenstvu policije, vojske i vatrogasaca

Piše Ante Šunjić
23. studenog 2023. - 21:55
Pločani Marijo Batinović, Ivan Marković i Josip Stjepanović osvojili prvo mjesto na Svjetskom prvenstvu policije, vojske i vatrogasacaAnte Šunjić/

 

World Peace Indoor Soccer Tournament je Svjetsko prvenstvo policije, vojske i vatrogasaca koje se održava svake godine u Kraljevini Nizozemskoj, gradu Eibergenu.

MUP Hrvatske u kojem igraju petorica pripadnika iz Policijske uprave dubrovačko – neretvanske, od toga trojica Pločana, Marijo Batinović, Ivan Marković i Josip Stjepanović, osvojila prvo mjesto nakon pobjede u finalu protiv vatrogasaca iz Poljske!

Na natjecanju su sudjelovale 32 ekipe. Naši momci skupinu su završili na prvom mjestu.

U osmini finala su igrali protiv policajaca iz Nizozemske i dobili 6:0.

Četvrtfinale su igrali protiv "Air Force Nederland". Rezultat je bio neodlučen 2:2, a Hrvati su prošli dalje na penale. U polufinalu opet pobjeda na penale protiv policije Poljske, nakon 1:1 u regularnom dijelu.

U finalu su, kako smo napisali, dobili vatrogasce iz Poljske rezultatom 3:1 i nakon tri izgubljena finala prvi put u povijesti osvojili seniorski naslov.

 

01. svibanj 2024 19:04