StoryEditorOCM
Neretvadani ludovanja...

Marko Knjeval naredio: " I neka grmi i neka siva svi u maškare, samo se toplo obucite"

Piše Stanislav Soldo
7. veljače 2024. - 11:30

Nova vlast u gradu Metkoviću, odnosno Pokladno društvo na čelu sa Markom Krnjevalom donijelo je novu Uredbu povodom održavanja velike maškarane povorke koja je na rasporedu u nedjelju, 11. veljače. Kako su vremenske prognoze nepovoljne i meterolozi najavljuju kišu Pokladno društvo obavještva metkovski puk, da velika maškarana povorka počinje u 14 sati ispred Gradske sportske dvorane.

image

Vinko Vuković Liska

- " I održati će se bez obzira na vremenske prilike ili neprilike"-naredili su iz Pokladnoga društva. A Marko misli na svoje građane i njihovu dobrobit pa ih je tako posavjetovao da se u slučaju kiše primjereno obuku i obuju. Također, zamolili su sve sudionike povorke da s redanjem krenu u 13:30. Naredili su i građevinskim firmama te izvoditeljima radova da maknu tešku mehanizaciju u ulicama kojima će ići povorka: Sportska ulica, Ulica dr. Ante Starčevića, Ulica kralja Zvonimira, Matice Hrvatske, Ivana Gundulića te na Lučkome mostu. Napominju kako se ‘ostale ulice našega Grada mogu slobodno raskopati‘.

Također, naredili su JVP Metković, DVD-u Metković, Komunalnom redarstvu Grada Metkovića, Gradskoj glazbi Metković i PP Metković da sudjeluju u povorci te budu prisutni po dogovoru.

U potpisu stoji Marko Krnjeval, Vaš gradonačelnik.

01. travanj 2024 11:59