StoryEditorOCM
Neretvadan grada metkovića

Gradonačelnik Milan uručio nagrade i priznanja zaslužnima: "Zahvalan sam za strpljenje i razumijevanje građana "

Piše Stanislav Soldo
20. srpnja 2023. - 08:00

U prigodi blagdana Sv. Ilije i Dana Grada Metkovića, zaslužnim pojedincima i institucijama koji su pridonijeli promicanju i ugledu Metkovića dodijeljena su priznanja i nagrade.

Ovogodišnji laureati su: Dragica Krnjača, s. Magdalis, posmrtno – nagrada Grada Metkovića za životno djelo, Rukometni klub Metković – Mehanika – nagrada Grada Metkovića ‘Ždral‘ u području sporta, Goran Martinac – nagrada Grada Metkovića ‘Narona‘ u području kulture, Ljiljana Jeličić – nagrada Grada Metkovića ‘Narona‘ u području obrazovanja, udruga Otac Ante Gabrić – nagrada Grada Metkovića ‘Sv. Ilija‘ u području socijalne skrbi.

- Hvala svim mojim Metkovcima i Metkovkama s kojima smo prolazili i još uvijek prolazimo sve prepreke ovog izazovnog vremena. Najviše sam zahvalan na strpljenju i razumijevanju koje svakodnevno pokazujete s obzirom da je Metković jedno veliko gradilište. Svi smo mi pozvani u svojim ulogama i u svom vremenu ostaviti trag koji će naš Grad, sve nas i generacije koje dolaze, učiniti boljim. Motiv i cilj ne smijemo gubiti iz vida, a naš će grad zasjati i postati bolje i ljepše mjesto za život. Ovaj grad zamišljamo kao održivu zajednicu građana, željeni dom za život i rad svih ljudi koji vide i grade svoju budućnost u Metkoviću. Bez sumnje, prostora za još veći napredak ima, te odgovorno tvrdim da ćemo znati prepoznati i prihvatiti sve mogućnosti i prilike koje će ovaj grad učini još boljim mjestom za život, kazao je gradonačelnik Dalibor Milan na svečanoj sjednici Gradskog vijeća.

27. travanj 2024 12:53