StoryEditorOCM
NeretvaKAD SE VRIJEDNE RUKE SLOŽE

Grad Ploče financira, a mještani Rogotina uređuju Područnu školu i okoliš: sanirani zidovi, postavljeni klima uređaji...

Piše Ante Šunjić
11. rujna 2023. - 10:01

Nakon što je Grad Ploče financirao sanaciju krova na objektu u kojem se nalaze prostori Područne škole Rogotin, koja djeluje u sastavu Osnovne škole Vladimir Nazor Ploče, uređena je zbornica, koja je bila u jako lošem stanju i obavljeni su određeni radovi u razredima.

Radove na uređenju zbornice financirala je Osnovna škola Vladimir Nazor Ploče iz investicijskih sredstava Dubrovačko-neretvanske županije, a Grad Ploče će financirati nabavku i postavljenje klima uređaja, oglasne ploče na vanjskome zidu i nova vrata na prostoriji gdje je bila telekomunikacijska oprema dok je Pošta radila.

Također, Grad Ploče financira sav potrebni materijal neophodan sa sanaciju vanjskoga zida škole, pošte i Doma kulture, a mještani Rogotina obavljaju sve potrebe radove. Osim radova na sanaciji zida, Rogotinjani su očistili i okoliš škole i Dječje vrtića, dok su pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Ploče oprali dvorište ispred vrtića.

09. svibanj 2024 03:37