StoryEditorOCM
Neretvazapošljavanje

Dom kulture i sportska dvorana u Metkoviću traže čistačicu ili čistača za stalno, prednost imaju branitelji

Piše Stanislav Soldo
21. lipnja 2023. - 08:00

Ravnateljica Ustanove za kulturu i sport Metković raspisala je javni natječaj za prijam djelatnika na radno mjesto čistač/ica- spremač/ica" na neodređeno vrijeme s probnim rokom od 6 mjeseci. Uvjet je niža ili srednja stručna sprema općeg smjera najmanje godinu dana radnog iskustva na odgovarajućim poslovima te stručne i radne sposobnosti.

Kandidat su dužni priložiti: vlastoručno potpisanu molbu, kratki životopis s naznačenom adresom, OIB-om i kontakt telefonom

dokaz o hrvatskom državljanstvu (presliku osobne iskaznice ili domovnice), dokaz o odgovarajućem stupnju obrazovanja (presliku svjedodžbe ili potvrde kojom se potvrđuje ispunjavanje uvjeta stupnja obrazovanja (stručne spreme) presliku potvrde ili elektronički zapis o podacima evidentiranima u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje kojom kandidat dokazuje postojanje evidentiranog staža, ne starije od mjesec dana, presliku uvjerenja da kandidat nije pravomoćno osuđen za kazneno djelo, nije pod istragom i da se protiv njega ne vodi kazneni postupak, ne starije od šest mjeseci. Svi dokazi mogu se dostaviti u preslici, a izabrani kandidat dužan je predočiti originalnu dokumentaciju na uvid prije zasnivanja radnog odnosa.

Prednost imaju kandidati prema Zakonu o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji a svi će biti pozvani na razgovor (intervju) kako bi se utvrdile sposobnosti i motivacija za obavljanje poslova oglašenog radnog mjesta.

26. travanj 2024 18:25