StoryEditorOCM
Neretvamišćanska posla

Direktorica TZ-a Opuzena ostala, "stvarnu ostavku" na organizaciju društvenih događanja podnijela udruga Stari most

Piše Stanislav Soldo
23. kolovoza 2023. - 10:25

Direktorica Turističke zajednice grada Opuzena, Magdalena Krvavac koja je pompozno podnijela ostavku na facebooku ipak je ostala na toj funkciji ali je "stvarnu" ostavku na organizaciju društvenih događanja podnijela udruga Stari most koju je direktorica optužila za opstrukciju.

Udruga Stari most Opuzen o tome se oglasila na svom facebook profilu:

- Prelistavajući razne portale zadnjih dana naišli smo na niz laži i neistina u kojima bivša (za nas) direktorica TZ Opuzen, Magdalena Krvavac blati ugled naše udruge prenoseći da članovi udruge opstruiraju njen rad-ističu u udruzi Stari most.

Isto tako smo na izvanrednoj sjednici Turističkog vijeća grada Opuzena koju je gđica Magdalena sama sazvala, pokušali dobiti odgovore na pitanja u vezi našeg opstruiranja njenog rada, međutim dotična se kao i mnogo puta dosad nije pojavila. Turističko vijeće je s 5 glasova za i jednim glasom protiv podržalo direktoricu i odlučilo da ona nastavlja sa svojim radom- naglašavaju.

Također podsjećaju da udruga Stari most na godišnjoj razini organizira par događaja od kojih se najviše ističu Opuzenske maškare, malonogometni turnir Riva i Božićna humanitarna tombola, a od ove godine su nakon 12 godina pauze organizirali i Opuzensku pre/ludu noć koja je već osvojila simpatije publike.

- Isto tako nije nam jasno kako smo od organizacije svih događaja stigli bilo koga opstruirati u radu ali vidimo da je kod nas sve moguće. Slijedom svega navedenog, zaključak je da Udruga stvarno opstruira rad TZ-a, a kako nismo u mistu od jučer, nego cijeli život, željeli bismo se ispričati prije svega mišćanima jer smo bili uvjereni da radimo pravu stvar. Pošto očito nije tako, podnosimo neopozivu (stvarno) ostavku za organizaciju bilo kojeg događaja koji smo organizirali i obećajemo da nećemo više. Nadalje, ovim putem želimo jasno dati do znanja svima da smo spremni poduzeti pravne mjere ukoliko se ime Udruge i njenih članova nastavi provlačiti kroz objave u kontekstu vandalizma te narušavanja ugleda udruge koja djeluje već 15-ak godina-rezolutni su u udruzi Stari most Opuzen.

Podsjetimo, Turističko vijeće TZ Grada Opuzena odlučivalo je o radu direktorice Magdalene Krvavac te je sa 5 glasova za i jednim glasom protiv od ukupnog broja prisutnih članova podržalo direktoricu da i dalje ostane na toj funkciji.

08. svibanj 2024 08:57