StoryEditorOCM
Neretvametković

Božićna bajka u Gradskom parku

Piše Stanislav Soldo
11. prosinca 2023. - 07:20

U Gradskom parku Metković započela je "božićna bajka". Atraktivno klizalište, adventske kućice i koncerti neretvanski glazbenih zvijezda zovu na nezaboravan provod sve do zadnjeg dana ove kalendarske godine.

Atraktivno klizalište, površine više od tristo četvornih metara svoja vrata držat će otvorenima od 14:30 do 22 sata za djecu i odrasle. Klizaljke se mogu unajmiti po popularnim cijenama, a termin klizanja počinje na puni sat i traje 40 minuta. U slučajevima hladnoće, umora, žeđi ili gladi, odnosno ako samo više volite sigurnije i toplije tlo pod nogama, okrjepu ćete moći potražiti u adventskim kućicama koje će svakodnevno od 14:30 do ponoći nuditi raznovrsne ukusne zalogaje, tople napitke i ostala pića. Cjelodnevni glazbeni program ispunjen koncertima, dj setovima i slušaonicama najvećih svjetskih i domaćih hitova zaokružit će adventski doživljaj i pretvoriti Gradski park u bajkoviti svijet ispunjen radošću, zabavom i obiteljskim veseljem. Čak trinaest koncerata te osam DJ nastupa i tematskih glazbenih večeri na natkrivenoj pozornici Gradskog parka očekuje posjetitelje potpuno besplatno sve do 31. prosinca kada će u parku točno u podne biti organiziran doček Nove godine.

Organizatori Adventa Metković su Grad Metković, Ustanova za kulturu i sport Metković i Turistička zajednica grada Metkovića uz podršku Dubrovačko - Neretvanske županije i Turističke zajednice Dubrovačko - Neretvanske županije.

30. travanj 2024 21:05